REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

INVESTIŢIILE GROAZEI! O şoferiţă a plonjat într-un sens giratoriu de la Năvodari

INVESTIŢIILE GROAZEI! O şoferiţă a plonjat într-un sens giratoriu de la Năvodari

Replica API 20 martie 2017 | 00:03 382

sursa foto: Info Trafic Navodari

În marile oraşe ale judeţului Constanţa, primarii s-au întrecut, în ultimii ani, în promovarea ideii că sensurile giratorii sun absolut necesare în intersecţii, în detrimentul semaforizării. Zis şi făcut! Unele sensuri chiar decongestionează circulaţia, însă, cele mai multe astfel de construcţii sunt prost realizate, periculoase şi mai mult încurcă decât descurcă traficul!

În municipiul Constanţa, un exemplu este sensul giratoriu de la Cora Brătianu, unde municipalitatea tot testează sistematizări ale zonei, pentru a "drege" dezastrul! Sensuri giratorii incredibil de prost realizate şi care încurcă vizibilitatea, mai ales că semnele de circulaţia amplasate în zonă par a fi puse pe dos, sunt şi cele din oraşul Cernavodă. În fine, sensuri giratorii cu bucluc regăsim şi în oraşul Năvodari. Unul a fost deja desfiinţat şi va fi refăcut, Poliţia Rutieră chiar aplicând o amendă pentru graba cu care a fost realizat acesta (în sensul că nu exista un aviz!), iar un alt sens este cel care se realizează în dreptul Taberei de la Năvodari! chiar de dată recentă, o şoferiţă a trăim o spaimă de zile mari, atunci când efectiv a sărit peste acest sens "răsărit" brusc în peisaj! Oamenii au comentat că femeia este bine, nu a fost rănită, ci doar speriată de "cascadorie". Dar, tot năvodărenii au comentat că se fac sensuri giratorii fără utilitate, doar "pentru a se spăla/toca nişte bani"!

UPDATE:

Pe site-ul oficial al Primăriei Năvodari s-a făcut menţiunea că şoferiţa care a plonjat în sens nu era băută! În schimb, ea va suporta cheltuielile pentru avariile provocate.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am auto nou,si deja imi huruie rulmenttii,facand naveda la Cta zilnic. Sunt foarte prost proiectate,construite. Haide-ti sa facem un Referendum pentru reproiectarea lor. Drumul jos palaria !!! evitand carcotasii Respect !!
1
0
andrei nu te supara frate dar o cam sugi. Du-te in toata lumea sa vezi ca e plin de giratorii
1
1
Robert, esti un bou fara pereche! Datorita unora ca tine, Constanta este in topul celor mai dezvoltate orase de pe planeta.
0
0
Replica sa suga pula .toti muncitorii de acolo care fac articole din carciuma. Uite Andreea ca functioneaza. Poate esti prea proasta.
1
2
Sensurile giratorii sunt o solutie foarte buna, uneori mai buna decat semaforizarea. Exemplu: la Cora-Bratianu asteptam minute intregi inainte, cand era semafor, acum circulatia este mult mai fluenta. Iar daca o proasta nu a vazut ditamai giratoriul, e problema ei. Dar probabil ca si cel ce a scris acest articol e tot o varza de sofer...
3
4
Era o proasta cu opel cu numere de Bulgaria
7
1
mergeti voi ca la curse sa vedeti ce sariti sensurile!
3
1
La puscarie cu toti care au ,,contribuit'' la capcanele alea numite ,,sens giratoriu'' !!!!!!!!
1
8
Aceste sensuro giratorii sunt facute extrem de prost.Faceti un sondaj si intrebati soferii care circula pe ruta aceasta ,asa veti stii opinia acestora cu privire la giratorii.
3
2
proiectele astea facute de matei si consilierii lui sint fara cap ,vor mai fi accidente cind vor venii turistii care nu cunosc zona
3
1
sensul giratoriu de la cora bratianu chiar ca e o mare prostie !
6
3
Si mai este si sensul giratoriu de la M. Kogalniceanu care nu e semnalizat corespunzator sau cel putin nu era semnalizat acum o luna
0
2
au permise de conducere
9
2
SensuL. Aveti unul singur. Vino la oras si vezi daca ai aceeasi parere
3
0
ptr gogu: nici nu e nevoie de indicatoare odata ce prin lege e specificat obilgatoriu 30kph in giratorii. Problema e ca aceasta viteza ar fi ok ptr masini de mic litraj dar ptr o duba nici 10 kph nu-s suficienti ptr a sta intre linii, nu mai zic de autobuze. Aceste nerozii de giaratorii sunt prea mici si puse aiurea, asta e problema, normal in curbe latimea E MAI MARE decat in linie dreapta, asta e fizica nu ai cum s-o schimbi ca vor mafiotii. Proiectantii trebuie spanzurati cu capul in jos pana le vine mintea la cap, au facut niste aberatii dar ptr bani se poate orice, inclusiv sa moara om.
4
2
Ati fost vreodata in Cernavoda si va pus in incurcatura sensul nostru giratoriu?Daca da, inseamna ca nu aveti nici o treaba cu sofatul.
2
2
ideea de sens e combinata cu respectatul vitezei de pe indicatoare. Deci nu merge sa intri in sens cu 100 ca pupi stalpii.
4
0
Soferita va plati doar daca nu avea rca valabil si nici atunci nu e sigur, ce e cu adevarat important ghici cine va repara neghiobia din drum...vedeti dragi tovarasi si preteni care e adevarata menire a jiratoriilor? Produc bani mereu din nimic iar daca nu mai produc sa vezi ca trebuie modificate, redesenate, reasezate, etc, adica sifoneala pe fata. Apropo de estacada aia, pe pariu ca in 2 ani vor circula masini pe acolo? Bineinteles, anumite masini ale anumitor riverani care au pamant exact in zona doar nu toata prostimea.
3
0
Uite ca mie mi-a aparut. Deci, andreea, esti tu imbecila
5
3
Oare pentru ca incerc sa scriu ceva urat despre voi imi tot apar pop-upuri cum ca mesajul meu ar contine caractere nepermise? Pentru ca in cazul asta... SUNTETI MINUNATI, Replica! Cel mai bun ziar online!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614