REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Investitorii imobiliari nu se mai opresc din construit! Se ridică bloc după bloc în Mamaia Nord

Investitorii imobiliari nu se mai opresc din construit! Se ridică bloc după bloc în Mamaia Nord

Replica API 11 aprilie 2017 | 00:00 291

Zona Mamaia Nord este într-o continuă dezvoltare imobiliară. De aceea tot mai multe persoane doresc să ridice blocuri, vile sau hoteluri în acea zonă. Asta vor și Carmen și Claudiu Nedu care își propun construirea unei imobil P+4E cu destinația de locuințe colective, însă pentru asta trebuie să obțină acordul de mediu. Pe terenul situat în partea de sud-est a intravilanului Oraşului Năvodari, în Mamaia Nord, beneficiarul doreşte construirea unui imobil P+4E cu destinaţia de locuire. Beneficiarul doreşte obţinerea autorizaţiei de construire pentru un imobil P+4E, avînd 12 unităţi locative.

Arhitectura clădirii va fi modernă, cu linii simple şi odihnitoare, cu ferestre normale şi finisaje superioare. Acoperişul va fi de tip terasă necirculabila, cu acces printr-o trapă de la ultimul nivel. La nivelul terasei se vor amplasa panourile solare pentru obţinerea agentului termic. Circulaţia pe verticală în zona de locuire se va realiza cu ajutorul unei scări interioare, dimensionată pentru a face faţă unei evacuări în situaţie de urgenţă. Clădirea ce va rezulta este amplasată într-una din cele mai importante zone turistice ale României, Zona Mamaia-Nord.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa ne coste scump toata imbecilitatea asta care se intampla in Mamaia. Betoane peste betoane...ar fi in stare sa construiasca si in mijlocul marii...Foarte trist cum distrugem tot ce ne-a dat natura frumos. Nu meritam aceasta frumusete.
4
1
construiesc numai cotete ca la ei la tulcea la stana. Blocuri din bca calitate inferioara, beton armat amestecat cu apa, fundatie cat mai ieftina, numai sa faca profit cat mai mare. Prost sa fii sa cumperi de la ei.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102