REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iohannis, la şedinţa de Guvern de miercuri: „Sunt doi elefanţi...”

Iohannis, la şedinţa de Guvern de miercuri: „Sunt doi elefanţi...”

Replica API 19 ianuarie 2017 | 23:27 463

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a fost cel care a condus, miercuri dimineaţa, şedinţa de Guvern, avertizând la debutul ei cu privire la adoptarea unei OUG privind amnistia şi modificarea Codurilor penale, relatează Pro TV. „Sunt foarte mulţumit de felul în care va faceţi cu toţii datoria şi pentru mine este nu doar o placere, ci si o onoare să fiu aici, împreună cu dumneavoastră. În ce priveşte concluziile discuţiei pe care am avut-o cu premierul Grindenau mai devreme, aş prefera să îl las pe domnul prim-ministru să detalieze aceste lucruri, după care vom trece la fapte, în speţă la ordinea de zi a şedinţei de astăzi. Este un elefant în încăpere, dar nu se vede. Sunt 2 elefanîi de fapt, ordonanta de gratiere si de modificare a Codurilor penale. Evident ca am discutat cu premierul. Domnia sa mi-a spus că discuţia avusese loc cu anumiţi colegi din Guvern şi că nu va fi pusă pe ordinea de zi suplimentară”, a spus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Implicati-va mai mult, d-le presedinte, se impune in aceste situati de criza, guvernantii nostri apara penalii, hotii si mincinosii, se apara intre ei ! Nu-i lasati, fiti cu ochii pe ei, ca pe butelie, sunt foarte periculosi, destabilizeaza statul. Implicati-va mai mult, Constitutia va permite !
3
1
tam-nesam hop si talanu, buna vorba din batrani daca nu esti si fudul parca nu esti prost destul si ce i-se potriveste ca pe maneca : Daca esti prost mai bine stai acasa !
1
3
LASATI PSD-ALDE SA CONDUCA TARA,OFTICATILOR ATI TRAS DESTUL TARA ASTA IN JOS
1
4
PLATESTI TU CU FAMILIA TA DESPAGUBIRI LA CEDO ? HAI SICTIR ! PLATIM NOI ROMANII CA NU INTELEGI CA ESTE ABSOLUT NECESAR SA SCADEM GRADUL DE 200% DE OCUPARE A PUSCARIILOR .
3
7
Nu s-au vazut,oricum nu au fi avut loc de Marele Prostanac,care s-a dus acolo trimis de KAMILA de la DNA .
3
7
nu va lasati dle presedinte, nu-i lasati sa faca ce vor ei!
10
7
bravo domnule! singurul elefant esti tu
7
5
Bravo d-le presedinte, chiar va implicati...si mai ales ca va da voie si Constitutia ! Felicit participarea d-voastra le sedinta de Guvern, la cat mai multe va urez ! Super !!
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614