REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iohannis s-a dus în mijlocul protestatarilor de la Cotroceni. A fost huiduit

Iohannis s-a dus în mijlocul protestatarilor de la Cotroceni. A fost huiduit

Replica API 9 februarie 2017 | 00:20 444

Președintele României, Klaus Iohannis, a ieșit, miercuri seară, în fața Palatului Cotroceni pentru a vorbi cu oamenii care protestează de zile bune și cer demisia. O protestatară a declarat că Iohannis „a deviat țara”. La Cotroceni se află aproximativ 100 de protestatari. Protestatarii au cerut ca Iohannis să „vină să își ceară scuze în fața națiunii”. Aceștia au continuat scandările.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce a cautat acolo ? Vazand ca este luat la suturi ca sa dus la piata Victoriei ce a spus : hai sa ma duc sa vada lumea ca sant chiar bou si sa intors vaca !
3
0
Iohannis a avut curajul sa mearga in fata protestatarilor , guvernul , Dragnea sau un alt PSD-ist de cu dosar de ce nu face aceeleasi gest ? Se ascund ca si cirtitele intre zidurile palatului victoria .
0
5
Sa va fie rusine ca fiecare aveti cate un batran in familie,nu mai injurati batranii,batranii astea au muncit cate 30-40 de ani.PSD nu reprezinta numai batrani.
7
0
Dejectie umana tu comentezi?...Lui Iohannis i a placut cand au iesit protestatarii cu copii la miting in Piata Victoriei.Acolo nu si bagau si isi scoteau demonstrantii ?...Ptr copii manipulati exista articole in lege in care se pedepsesc parintii ?.
3
0
iar pe tine dinu nu te-a prostit nimeni ca tu asa te-ai nascut esti dinneam prost
8
0
iar pe voi B1 si Realitatea-nerealitate. sunteti prea tineri pentru un razboi asa mare. Tremurati ca soareci pentru altii. pe gratis multi dintre voi.
7
2
cum permiteti domnilor de la replica sa da-ti asemenea comentarii aveti parinti aveti copii nu va este jena mizerabila societate.
5
1
pe acesti batrani ia prostit aznaua 3 si rtv, sunt naivi.
3
14
Din cate se pare, agresivitatea si instigarea acestora, a ajuns si pe aici. Sa stiti ca eu nu sunt nici bosorog si nici hot insa, va pot da o recomandare sincera: luati-l pe Johannis si mergeti in Alaska, la munca cinstita si acolo, puteti tipa cat va tin plamanii!
13
3
Tu-va-n gura de bosorogi ordinari , nu mai crapati odata.Sunteti cancerul tarii de vre-o 25 de ani . Fosti securisti si turnatori ordinari , si-au vandut si neamurile pentru 20-30 de lei in plus.
2
20
Niste bashinosi adusi din tara care nici nu stiu ce cauta ei in viata lor! 100 de milogi, spalati pe creier de manipulari gen Antena 3 si RTV, needucati, care urlau jos Johannis si vrem bani mai multi la pensie si hoti sa ne conduca. Urlau in fata unui presedinte votat de 6 milioane de oameni sustinand un guvern de hoti votat de 3 milioane. Siktir...
4
18
Ti ai luat o marlane...Te credeai parlament unde ai facut misto...Bine ca nu ti ai luat vreuna in botul ala de nazist...O flegma in bot meritai...Credeai ca,cu moacca aia sfidatoare le cad chilotii de pe ei si li se inmoaie oasele...Nu te mai pune fraiere coclit cu lumea care nu are paine dupa o zi pe alta ca ti o iei...Si asa ti ai.luat o...Ptr ptietenii tai ureaza le limbi mai multe sa ti dea zilnic.
18
4
lol, toti idiotii astia de supt mine vorbesc ca la Antena 3. retardati ce ce fac intocmai ce li se dicteaza, fara a deranja unicul neuron de care mai dispun.
5
19
Acest 'pseudo-presedinte' incearca sub toate formele sa-si recapete electoratul, tocmai pentru a avea 'Guvernul sau', 'Romania sa', ori 'electoratul sau'! Voi nu observait ca asta, daca nu este sustinut de serviciile straine si parte din cele din Romania, este o nulitate politica? Credeti-ma ca am trait ani buni in Sibiu si stiu ce a facut si cum vbesc oamenii despre el! Jur ca nu este ceea ce pare si doreste sa va arate! Fiti solidari si dati-l afara pe 'usa din spatele' politicii!
31
7
E o exceptie aici. Presedintele e comandantul suprem alnarmatei si seful CSAT. El poate convoca CSAT-ul si poate face propuneri de inzestrare a armatei. Daca CSAT-ul MApN-ului un plan de inzestrare al armatei, ministrul apararii este obligat sa inainteze propunerea premierului si sa ceara marirea bugetului pt cumpararea de arme. MAI si MApN sunt direct subordonate CSAT-ului. Deci, da, presedintele poate influenta contracte de achizitie pt armament. Adica poate cumpara arme.
14
3
din cauza astuia de sub mine. a ajuns un presedinte sa cumpere arme? este comerciant? parca guvernul se ocupa de cheltuirea bugetului. dar daca zice romanul ce zice, o sti el ceva?
4
5
Scoate pusca si derect pe ei si mama lor .
2
18
4 miliarde euro a dat germaniei anul trecut impreuna cu ciolos pe armament. grija lui a fost ca din bugetul tarii 2 miliarde sa fie alocate armatei pentru a plati contractele angajate de guvernul zero. 4 miliarde din 30 cat este bugetul romaniei pe anul 2017
32
5
Acest "Gigi" care incita la violenta si la impuscarea unor oameni pe care nici macar nu ii cunoaste nu este nimic altceva decat un retardat gangav care cu greu reuseste sa buchiseasca slova meniului de la Cin-Cin. Pun pariu ca atunci cand protesteaza in piata striga "Fara violenta". Ce ai zice, ba Gigi, daca si pe tine te-ar impusca un jandarm doar pt ca nu-i place fata ta, sau pt ca el nu e de acord cu ce scandezi tu? Sau la tine drepturile si libertatile omului se aplica cu dubla masura? "Toate animalele sunt egale, dar unele animale sunt mai egale decat altele". Suna cunoscut?
24
1
In democratie toti au dreptul sa protesteze si sa-si spuna parerea. Nici macar Vadim nu debita tampeniile fascistoide pe care le debitezi tu. Doar pe vremea lui Hitler si Stalin erai impuscat pt ca aveai pareri diferite. Cum plm poti sa spui ca tu sprijini democratia, cand tu ai gandire stalinista? Ambele parti incearca escaladarea conflictului prin diferite metode, in loc sa-l aplaneze. E periculos. Daca explodeaza mamaliga, in contextul geopolitic actual, s-ar putea sa ajungem sa stam unii langa altii in transee cu arma in mana, fara sa ne mai pese de partide. Istoria e ciclica.
29
5
D-l IOHANIS , dupa cum s-a manifestat in fata protestatarilor , este un FEL DE ACARUL ,,PAUN ''al Romaniei in prezent , prin felul in care sfideaza multime si pe Romani !!!
33
7
Babele de pe Iohanis.Bai fraierilor....astia care sustineti mincinosi...si pe voi va pacaleai in final...guvern mincinos si pervers.
9
37
Si Iohannis, ce naiv - sa incerce un dialog cu niste pitecantropi...
13
37
Ti se potrivesc adjectivele pe care le debitezi, chiar mai multe in moment ce te referi la violenta, eu imi permit sa am o parere despre tine ca esti un accident genetic.
34
7
lui zilnici...sa ti trag o flegma in gura dd nazisto hitlerist...avea o fata de om care era cu mitraliera in fata unui pluton de executie...Hitler a fost mic copil in fata lui Iohannis.
36
12
Cu trogloditii astia retardati nu poti discuta decat dupa ce scoti pusca si tragi in ei . Cand sunt lati la pamant poti purta cu ei o anumita discutie civilizata ... Toti o apa si un pamant , vegetale toxice ...
10
36
JOS IOHANIS!
28
14
Sugele pooola la protestatari de la cotroceni
16
18
Taci si sugeo
27
11
cu animalele n-ai ce sa discuti. eventual niste mici si bere ar fi calmat definitiv situatia.
20
31
suspendarea si demiterea!!!
34
19

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614