REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Derulo şi Rita Ora vin la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA!

Derulo şi Rita Ora vin la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA!

Replica API 25 mai 2017 | 08:24 266

JASON DERULO, artistul cu 11 single-uri de platină, care s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare, vine pentru prima dată în România la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. La doar 27 de ani, artistul american este în toate topurile momentului și are un succes incredibil cu fiecare melodie pe care o lansează.

A colaborat și a compus melodii pentru artiști ca: Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell și mulți alții. Melodii atât de cunoscute fanilor și nu numai, precum “Watcha Say” “Talk Dirty”, “Want to want me” “Wiggle Wiggle” dar și cea mai nouă piesă “Swalla”, toate se vor auzi în vară, live pe scenele NEVERSEA.

La început de vară, ce poate să sune mai bine la malul Mării Negre decât melodia “Hot right now”, cântată live de compozitoarea și artista britanică, RITA ORA. Primul ei album “Ora”, lansat în 2012 a ajuns în scurt timp numărul unu în Marea Britanie. Albumul conține melodiile “RIP” la care a colaborat cu Tinie Tempah dar și “How we do party”, atât de fredonate de fanii din întreaga lume. Cunoscută pentru nonconformismul său, artista britanică este și actriță. A avut roluri în filmele Fast and Furious 6 și Fifty Shades of Grey.

PESTE 20.000 DE ABONAMENTE VÂNDUTE

Primele peste 20.000 de abonamente s-au vândut în mai puțin de o lună și estimăm că festivalul NEVERSEA va fi sold out încă de la prima ediție. Fanii care vor să trăiască o experiență unică la malul Mării Negre, mai pot achiziționa doar până miercuri, 31.05.2017, abonamente la prețul special de 225 de lei plus taxe.

Acestea pot fi cumpărate de pe www.neversea.com. Începând cu luna iunie prețul ultimelor abonamente la festivalul NEVERSEA va crește. Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanța.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indiferent de conditii recomand acest festival. faptul ca se plateste bilet ne da oportunutatea sa scapam de machedoni care sunt la toate festivalurile gratuite din Constanta.
1
2
...este numele festivalului...plaja este cea din faleza nord...recent amenajata cu un proiect cu fonduri europene.....iar pentru capetele patrate din Primarie... care au luat aceasta decizie...suntem curiosi cum veti amenaja acele scene pe care vor veni invitatii...in conditiile in care accesul catre plaja se face pe niste stradute inguste....cu masini parcate pe ambele sensuri....Cum veti proceda cu locatarii din zona in cele 3 zile...24 din 24...vor exista toalete ecologice...cine va masura decibelii ... si multe alte inconveniente...
3
0
festivalul neversea are loc pe plaja neversea din ct ---- unde plm e plaja asta neversea ???? poate ma lamureste si pe mine cineva ???
4
0
Jason derulo e un negru cu 1-2 melodi bune in rest numai figuri pe scena si melodii fara valoare
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367