REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

JENANT! Toaletele din Carrefour, ÎNCUIATE. Ce mesaj a transmis un client

JENANT! Toaletele din Carrefour, ÎNCUIATE. Ce mesaj a transmis un client

Replica API 26 iunie 2017 | 00:34 304

Situaţie jenantă, în cursul zilei de duminică, la Carrefour Constanţa (magazinul Tom)! "Este o proastă organizare, administrarea este varză! Apa a fost oprită de 4 ore, iar decizia celor din conducere a fost să încuie toaletele!", a transmis un client nemulţumit, care a adăugat: "Vă daţi seama, în situaţia dată, clienţii şi angajaţii au fost nevoiţi să facă pe ei sau să tragă o fugă în parcare, prin boscheţi. Inadmisibl aşa ceva!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e administrat tot de un machedon.
1
0
centrul comercial, posesor al toaletelor, este TOM, nicidecum Carrefour. Dar pentru ca aia de la Carrefour refuza sa dea bani pe santaj astora de la Replica, fac si cacatii astia mici ce au invatat: pseudo-jurnalism.
4
4
Si ce daca este in renovare trebuiau sa asigure toalete....ca si in parcuri nu se poate in zona nu sunt toalete unde s-a mai vazut autoservire in complex si nici un WC public ...vorbiti romaneste
3
0
Clientii sunt indemnati in foto sa participe interactiv cu decoratiuni ptr gradina : faceti tot ce va trece,creativitatea depinde si de culoarea hartiei igienice folosita ....bricolaj...materiale. ..
1
0
and never seen. cui ii pasa desupermarketul lor? sa de bunutzu sa fie pustiit - paguba-n ciuperci.
0
3
si citymall la fel e, pishari pe hol, umbla cu copii mici disperati ca nu au unde sa ii duca dupa masa la fastfooduri. dati-le cu chilotii in nas, aruncatii la primar7e pe hol sa simta nesimtitii ca le platim un purcoi de bani din taxe si impozite ! anulati autorizatia de functionare, inchise birourile primariei, au venit sa ia 7 pei urmasii lu mazare, muie ba ! M U I E !
5
0
de ce sa fuga in parcare ? sa se kace in fastfood, pe holuri, sa arunce cu pamprsii in tavan sa ii scape in raionu cu zarzavat si sa vezi atunci respect la client !
7
0
anulata autorizatia de functionare !!! e vara e cald infectia e in floare au fast fooduri cu e coli si alte rahaturi, la un butic ii ia autorizatia si ii da amenda la carrefour ii pupa bucile la spaga, se aude bai spagari nesimtiti ???
11
0
Sa te furam in gura, nu le ajunge la nenorociti cate chirii incaseaza, ca ne cocoseaza!
3
0
Nu a vazut chiorul ca scrie renovare?
0
4
Centrul comercial este in renovar, dupa cum.puteti observa. Pentru confortul permanent al clientilor, exista oarece disconfort, momentan. Fiti intelegatori
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102