REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

"Jurnalul unei mame de Înger", lansat la Policlinica Spitalului Judeţean

"Jurnalul unei mame de Înger", lansat la Policlinica Spitalului Judeţean

Replica API 1 aprilie 2014 | 00:00 400

Carte

Carte

Asociaţia "Dăruieşte aripi", Filiala Organizaţiei Eternul Miracol Materna Alinare (E.M.M.A.) şi scriitoarea Ana Maria Huzum organizează un eveniment de lansare a cărţii "Jurnalul unei mame de Înger", sâmbătă 5 aprilie a.c., ora 12.00, la Centrul Focus, aflat în incinta Policlinicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Scrisă de Ana Maria Huzum, cartea a luat naştere din durerea unei pierderi enorme şi a văzut lumina tiparului în decembrie 2013, la 1 an de la dispariţia Mirunei Huzum.

"Dacă există îngeri, atunci eu sunt mama unuia dintre ei. M-am rugat de mică la îngeraşul meu să mă ocrotească, dar nu am crezut că voi fi obligată să-mi las copilul să se ridice la ei", ne relatează scriitoarea , îndemnandu-ne să citim cartea care promite să aducă un dram de înţelepciune oricui are bunavoinţa de a o citi: "Jurnalul meu este pentru toţi cei care îndrăznesc să privească cu adevărat în jurul lor şi să vadă realitatea. Nu se râde mereu. Nu se spun numai vorbe de iubire. Se mai şi plânge. Se mai şi spun vorbe de dor. Peste tot în lumea aceasta se moare. În fiecare familie, la un moment dat cineva se stinge şi, atunci, doare. A citi despre durerea unui părinte care şi-a pierdut copilul, înseamnă a-ţi educa mintea să nu-şi întoarcă privirea de la suferinţă, ci să o accepte ca pe o balanţă a vieţii; înseamnă a-ţi educa spiritul să sară în ajutorul celui care are nevoie, când are nevoie şi să şi ştii de ce are nevoie; şi mai ales înseamnă a-ţi educa inima să dăruiască iubire celui care a pierdut cea mai de preţ iubire: cea a copilului său!".Gazda evenimetului , Asociaţia "Dăruieşte aripi" , a fost fondată în anul 2013 de către Alina Vasea şi îşi propune să realizeze proiecte pe plan local menite să aducă un real progres în tratamentul pacienţilor din sistemul medical de stat românesc. Primul proiect al organizaţiei a fost realizarea Centrului Medical de Zi Focus , Centru specializat în diagnosticarea, tratarea, monitorizarea şi susţinerea psihologică a familiilor copiilor cu boli onco-hematologice şi reumatologice din zona de Sud Est a României, care va găzdui şi lansarea cărţii "Jurnalul unei mame de Înger" .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369