REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

KMG Rompetrol: Toţi angajaţiidin România beneficiază de un sistem integrat de asigurări de viaţă şi de sănătate. Asigurarea de viaţă acoperă decesul

KMG Rompetrol: Toţi angajaţiidin România beneficiază de un sistem integrat de asigurări de viaţă şi de sănătate. Asigurarea de viaţă acoperă decesul

Replica API 24 august 2016 | 01:45 285

KMG Rompetrol a ţinut să transmită, prin intermediul unui comunicat, că incendiul de luni de la platforma Petromidia nu a fost precedat de o explozie, lucru confirmat şi de primele cercetări ale specialiştilor, menţionate în comunicările oficiale ale Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa şi Inspectoratului Teritorial de Muncă.

"În acest moment, rafinăria este operată la capacitate redusăși s-au luat toate măsurile tehnice pentru funcționarea acesteia în condiții de siguranță. Echipele tehnice evaluează în prezent măsurile de intervențieși/sau de remediere necesare pe termen mediuși lung", precizează sursa citată.

Potrivit companiei, în acord cu procedurile interne în astfel de situații, s-a identificat locul producerii accidentului— Instalația Distilare Vid (DV), conducta PM-100-025-80-40H, după ventilul 100-FV-071-și s-a constatat că instalația funcționa normal. De asemenea, s-a constatat că s-a intervenit în conformitate cu instrucțiunea RIS-IL-06-31-V3 "Instrucțiuni de lucru pentru activitatea de execuțieși montajșarniere cu injecție rășină" de către echipa de intervenție a companiei Rominserv, contractorul general al Grupului.

Pe de altă parte, compania precizează că toți angajații săi din România beneficiază de un sistem integrat de asigurări de viațăși de sănătate. Asigurarea de viață acoperă decesul, invaliditateași bolile grave, iar asigurarea de sănătate acoperă spitalizareași intervențiile chirurgicale. De asemenea, în comunicat se arată că reprezentanții Rompetrol sunt în permanentă legătură cu familiile colegilor afectați de incendiul de pe platforma Petromidiași asigură tot suportul necesar.

"KMG International dorește să mulțumească pe această cale autorităților care au participat la intervenția de seara trecută, pompieri, echipele ISU Dobrogea, SMURD, precumși medicilor care se ocupă de îngrijirea colegilor noștri", menționează comunicatul, citat de agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369