REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Kovesi: Legislația privind imunitatea miniștrilor trebuie revizuită

Kovesi: Legislația privind imunitatea miniștrilor trebuie revizuită

Replica API 22 martie 2017 | 00:41 326

Revizuirea legislației privind imunitatea, sporirea transparenței în achizițiile publice și revizuirea procedurilor pentru achiziții publice sunt câteva dintre măsurile de prevenire "absolut necesare" care trebuie luate în lupta împotriva corupției la nivel guvernamental în România, a afirmat luni procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, la conferința de la Strasbourg a GRECO, organismul anticorupție al Consiliului Europei (CoE), conform Agerpres.

Conform înregistrării discursului remise AGERPRES de către biroul de presă al Consiliului Europei, Laura Codruța Kovesi a făcut o prezentare a tipurilor de activități de corupție cel mai frecvente la nivel guvernamental în România, conform cazurilor instrumentate de DNA.

Kovesi a spus că "legislația privind imunitatea miniștrilor trebuie revizuită și trebuie limitată la durata mandatului lor" și s-a referit la cazul unui ministru bănuit că a primit în jur 45.000 euro pentru a-și influența subordonații să acorde contracte anumitor firme.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo !! Esti fata desteapta, chiar foarte desteapta ! Mult succes !
1
0
Dna Kovesi ,va rog sa aveti in atentia dvs.,cercetarea dlui dragnea,tariceanu, constantin si primul ministru sorin grindeanu,deoarece nu au luat si nu vor sa i-a masuri de reducere la zero a deficitului bugetar ,numai prin, anularea legilor speciale cu salarii si pensii,peste 220000 de pensionari pe legii speciale ,inghit pensia a cel putin 3 milioane de pensionari.Legile speciale sunt un atentat la siguranta romaniei ,de ce nu se cerceteaza de DNA.Dna kovesi ,romania isi va pierde independenta daca nu anulatii aceste legii speciale.De ce nu cercetati hoti din dosarul microsoft,bechtel,
1
2
bah urata mai e codruta asta , plm udrea era buna rau!!
5
1
DAr cind se prevede ca procurorii sa faca puscaria care au cerut-o pe nedrept ???? Sau judecatorii sa dea banii ceruti de CEDO pentru procese incorecte????? Sa dea din buzunarul lor ca sa nu mai stea in puscarie nevinovati gen Mecinicovschi,Voiculescu,Nastase si al;tii pedepsiti politic de gasca basista
5
1
Romanesc! Hotul striga hotii si haideti sa ne uitam in gradina altora! Daca nici acum nu va dati seama ca persoana asta este plina de ipocrizie, atunci cand? Magistratii reprezinta singura categorie profesionala care nu raspunde. Vi se pare normal???
7
0
Dar de raspunderea magistratilor nimic,nimic?...
10
2
Out...out...out.
10
2
Nimic mai fals. Cineva trebuie sa va mai dea si peste bot, ca daca e sa analizam, magistratii sunt cam imuni, dar cu alta titulatura.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218