REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La ce partid pleacă Victor Ponta

La ce partid pleacă Victor Ponta

Replica API 11 aprilie 2017 | 00:14 528

Scandalul din PSD trece la un alt nivel. Disensiunile dintre Liviu Dragnea şi Victor Ponta par să nu mai aibă nici o rezolvare. Ponta a anunţat în direct la TVR unde ar putea să plece.

"Eu am jucat mereu la o singură echipă. Acum e un antrenor care spune că nu e loc pentru mine acum. Eu ţin cu Steaua, deci nu mă pot duce la Dinamo sau Rapid. Pot să mă duc la o echipă mică precum Pandurii.", a dezvăluit Ponta.

Şi asta nu e tot. Ponta anunţă că nu vrea nicio funcţie de conducere la PSD. "Dacă toată conducerea PSD moare într-o dramă mondială eu tot nu mă pot duce să conduc PSD până nu îmi rezolv problemele penale. Nu se pune problema să iau nici un loc al lui Liviu Dragnea, nici măcar la Camera Deputaţilor.", anunţă Ponta.

În privinţa crearii unui nou partid, Ponta a făcut anunţul. "Cum să rup majoritatea? Eu sunt unul singur. Eu tot cu Guvernul ăsta votez. Cum să rup eu PSD-ul. Sunt jucător liber de contract însă şi continui să fac politică", a mai spus Ponta, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu cand vezi un vapor de filipinezi le spui tata la toti . Nu stii daca a iertat-o cineva pe ma-ta , jegos scarbos , sa sugi pula lui basescu ! esti rusinea constantei , ma pis pe botul tau , ca desert .
1
0
Acest OBRAZNIC , destabilizeaza o bunatate de partid plina de penibili si puscariabili . ati auzit ca hotel Flora este al lui Mazare , N.Const si Strutinski. Pai tot cu ei o sa fie fffff.bine .Ne vor lua si pachetul care ni-l dadea !
4
4
sa fii puternic esti n adevarat politician ai demonstrat in Rpmanai nu exista democratie aceasta este educatia si cultura poporului din pacate aici ne-a adus hotia si mafia gulerelor albe
1
1
Se baga inseama albanezul asta de cacat si lumea se uita la el. La mititica stimabile, acolo te asteapta partidul tau. Nu este loc de furat in doi, adica cu Draknea care acum e seful tau. Hotii nu impart furaciunea cu nimeni.
1
8
Dar de ce nu Iti faci UN partid la pirnaie,IL iei si PE dragnea,viermele,PE Firea,vagaboanda,moldoveanca,Siva luati vaselina
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218