REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

La magazinul „Buzz” din City Park Mall muzica se ascultă la MAXIM

La magazinul „Buzz” din City Park Mall muzica se ascultă la MAXIM

Replica API 31 august 2016 | 00:44 1498

Clienţii, agresaţi de zgomot şi de impertinenţa vânzătoarelor

Clienţii, agresaţi de zgomot şi de impertinenţa vânzătoarelor

O zi de cumpărături în City Park Mall se poate transforma într-o dramă pentru urechile şi nervii clienţilor care ajung în zona unui anumit magazin deschis de dată recentă chiar. Ajungi să te întrebi cu ce e mai bun acest mall în comparaţie cu talciocul duminical. Ah, da! Găseşti branduri, preţuri pe măsură, dar unde a dispărut respectul?! – mama lui de respect pentru clienţi, că, atunci când vinzi boarfe într-un magazine de fiţe, nu eşti şi proprietarul magazinului! (iar acest comentariu trebuie musai să îl citească don’şoarele vânzătoare de prin spaţiile comerciale găzduite de marele City).

De puţin timp, în City Park Mall s-a deschis un magazin „Buzz”, iar cei care au avut ocazia să facă shopping în Bucureşti, cunosc despre ce marfă e vorba. Aşadar, dacă numele te atrage să calci pragul magazinului, încă din primele secunde regreţi că ai făcut-o! La Constanţa, în City Mall, „Buzz” urlă! Urlă muzica atât de tare în incinta magazinului că te apucă brusc senzaţia de vomă şi durerea de cap. Îngrijoraţi că ar putea surzi în asemenea condiţii, clienţii care au dorit ieri, în jurul orei 16.15, să facă ceva cumpărături, s-au adresat tinerelor vânzătoare cu rugămintea de a regla puţin volumul ce depăşea cu mult limitele admise. Ei, şi aici intervine marea problemă a comercainţilor români: personalul needucat, nepregătit, neinstruit şi cum mai doriţi dvs. să-l catalogaţi! „Dacă nu vă convine, mergeţi în alt magazin. Aici asta e politica magazinului, avem permisiunea de la Bucureşti (!?!) să dăm muzica tare”, a fost răspunsul incredibil oferit de o duduie de la magazin. Măi, să fie!?! Pe lângă faptul că muzica dată la maxim crea un disconfort teribil, iată că şi vânzătoarele păreau a fi „plantate” acolo exclusiv pentru gonirea clienţilor, pe care, teoretic, ar fi trebuit să îi îmbie să cumpere, să îi ajute în alegerea hainelor – sau asta e doar teorie?! Cu timpanele rupte de urletul infernal din magazin, clienţii s-au retras, nu cumva să le dea prin cap domnişoarelor să ia şi mătura, să scape cât mai repede de „ăia” care n-au altceva mai bun de făcut decât să cheltuie banii pe haine! Cu „mulţumiri” anticipante marelui magazin „Buzz”, lansăm invitaţia celor de la DSP, respectiv Poliţia Locală, să facă o vizită în infern, pentru a verifica nivelul decibelilor. Indiferent de „politica magazinului”, conform normelor, există un maxim admis. Există şi un HCL care reglementează – surpriză! – şi nivelul decibelilor admişi în incinte de genul celei amintite mai-sus.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar concertele care se aud de la 1km trecute de ora 22 de ne cad geamurile de bubuieli? Aici au scutire de la lege nu? Acasa trebuie sa ai acordul veciniilor sa faci o onomastica , javrele de la city au voie sa bubuie pe kilometri pana noaptea tarziu nonstop
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614