REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

La mâna PNL. Vot pentru Stadionul Farul şi Complexul Badea Cârţan

La mâna PNL. Vot pentru Stadionul Farul şi Complexul Badea Cârţan

Replica API 26 mai 2017 | 16:40 302

Conducerea Primăriei Constanța încearcă încă o dată să preia în proprietate Complexul Sportiv „Farul“ (care include stadionul „Farul“) de pe strada Primăverii și stadionul de rugby din zona Badea Cârţan. Este a treia tentativă a autorității locale de a prelua de la autoritățile centrale aceste baze.

Consiliul Local al municipiului Constanţa este convocat săptămâna viitoare în şedinţa ordinară. Aleşii municipali vor dezbate mai multe proiecte de hotărâre, propuse de către primarul Decebal Făgădău. Printre acestea se află și aprobarea rectificării bugetului pe anul în curs, a situaţiilor financiare la regiile din subordine, precum şi mai multe Planuri Urbanistice Zonale.

Interesante sunt şi propunerile edilului de preluare a stadioanelor Farul, Badea Cârţan şi a complexului Hidrotehnică, de la Ministerul Tineretului şi Sportului în administrarea CLM. Atât Stadionul Farul şi complexul Badea Cârţan aşteaptă de ceva vreme să fie rehabilitate şi scoase din mizerie..Menționăm că aleșii județeni au dat vot favorabil pentru proiectul prin care administrarea stadionului „Farul” va fi preluată de către CJC. Votul a fost dat în cadrul ședinței de marți, 23 mai.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia , liberalii , voteaza cu spor , daca le iese si lor de o ciorba de burta ...
4
0
bai ordinarilor, ce a facut ma Fagadau pana acum? Concret. NIMIC. Sa se ocupe bai de CAZINOU, de curatenie in oras de zona veche sa le termine si apoi sa inceapa altceva! PSD-isti hoti ce sunteti
8
2
Nici eu nu am incredere in autoritatile locale .Pot transforma bunurile respective in bumuri imobiliare.Nu votului pro!
6
1
mafia machedoneasca asteapta. parjolesc tot, banu sa iasa.
8
0
Da da Johnny asteptam.Speram k PNL sa poata face si o felatie intregului PDS.Nu de alta dar tareee s-ar bucura si noi votanti PSD.
6
2
Mafia imobiliara asteapta. Speram ca PNL sa voteze contra!
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614