REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lacrimi şi DURERE la Năvodari: asistenta decedată în accidentul aviatic, condusă pe ultimul drum

Lacrimi şi DURERE la Năvodari: asistenta decedată în accidentul aviatic, condusă pe ultimul drum

Replica API 18 decembrie 2014 | 17:50 139

Lacrimi şi durere la Biserica Buna Vestire din centrul oraşului Năvodari, acolo unde lumea s-a adunat, cu sufletul strâns într-o gheară a durerii, pentru a o conduce pe ultimul drum pe Gabriela Harton, asistenta decedată în teribilul accident aviatic.

La faţa locului, colegii Gabrielei au venit purtând uniformele SMURD. Totodată, se află şi angajati ISU, membri ai familiei, între care şi logodnicul ei, dar şi oficialităţi precum viceprimarul din Năvodari, Florin Chelaru, care a depus o coroană cu flori, dar şi Laurenţiu Mironescu. La orele 12.00 a ajuns şi IPS Teodosie şi a început slujba. Acesta slujeşte cu un sobor de 10 preoţi. Gabriela va fi înmormântată cu onoruri militare.

Menţionăm şi faptul că Administraţia locală din Năvodari a precizat, prin intermediul viceprimarului Florin Chelaru, că Gabriela Harton va fi declarată, post mortem, cetăţean de onoare al oraşului.

Vicele a mai anunţat că asistenta care a murit în tragicul accident aviatic de luni, 15 decembrie a.c., va primi un loc de veci în cimitirul oraşului, urmaşii fiind scutiţi de toate taxele.

Colectivul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța transmite sincere condoleanțe familiilor celor patru eroi care și-au pierdut viața, în timp ce-și îndeplineau misiunea de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie, în urma tragicului accident petrecut pe lacul Siutghiol. Totodată, angajații DSP își exprimă solidaritatea cu familiile celor trecuți în neființă. De precizat faptul că angajații Spitalului Județean sunt în doliu. "Am pierdut doi oameni valoroși. Cuvintele sunt de prisos", ne-au declarat angajații unității de tratament.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367