REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Laura Codruţa Kovesi:

Laura Codruţa Kovesi:

Replica API 18 ianuarie 2017 | 00:00 584

„De ce să demisionez, pentru că am deranjat nişte inculpaţi? Că ne-am făcut treaba? Nu am de ce să demisionez. Mi-am făcut şi voi continua să-mi fac treaba”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai lucrat cu securistii in grup asa cum se facea in anii 50 Ai nenorocit pe multi nevinovati
1
2
Doamna de fier a romanilor....,bravo d-na, sa nu demisionati ! Ati speriat pe multi inculpati, VOR SA VA INTIMIDEZE...NU CEDATI ! Sunteti o femeie puternica, serioasa si foarte bine pregatita profesional...de inalta clasa ! Felicitari !! - "O lupta este viata, deci luptate cu ea" ! Curaj !
4
2
E singura care face ceva pentru Romania, valoreaza cat sapte barbati, ii impacheteaza..., este foarte serioasa si disciplinata, bravo ei !
5
3
O femeie puternica si foarte desteapta, o foarte buna profesionista pe care actuali guvernanti vor sa o indeparteze. Urat, foarte urat ce se intampla !? Sa-si aduca d-na premier isdraelienii, sirienii, neamurile sotului ! Femeia asta chiar face ceva pentru Romania corupta. Noii guvernanti isi voteaza legea care sa-i scape de hoti. Rusine !!
6
3
se poate . intra la puscarie si ia pe toti . Javra
4
5
o plagiatoare, o nemernica ce nu face decat jocurile unor cretini ca base, coldea si ioha !
8
8
peste o luna vine primavara! se poarta rosu anul asta si este zodia trandafirului. asa ca sa vina primavara! dec inevitabil va fi primavara!
2
4
Codruta ,chiar crezi ca trebuia sa-i dai 10 ani de puscarie profesorului Mecinicovschi ,la comanda stii tu cui ? OMul acesta este cea mai mare somitate Romaniei in problemele alimentatiei sanatoase Voioculescu i-a salvat prin privatizare la subpret ,Institutl Dar ce s-a dat de la stat la privati pe preturi corecte la noi in Constanta sau la noi in tara ???? Cit fac hotelurile luate la Mamaia sau pe litoral????" Cit fac uzinele ,Fabricile,vapoarele,paminturile cladirile,vindute????? Ai constiinta impacata ca te -a pus cineva sa-l bagi la zdup pe Voiculescu,pe Mecinicovsci,pe Rarinca,pe Nastase
8
5
Ticalosii ajung mereu sa devina convinsi ca de fapt ei sunt cei care fac ce trebuie si sunt sincer mirati ca lumea este impotriva lor.De la ticalosie la boala psihica e in pas. Individa asta este defecta rau. A patronat atatea abuzuri ca DNA a inceput sa fie asemanat cu Gestapo.
10
4
Daca se duce ea te duci si tuuuuu!
5
4
Taci PSD-istule. E singura care face ceva in Romania
8
14
Tu esti mai inculpata decat toata Romania...
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102