REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

LEARCIU SUSŢINE DECIZIA DE RETRAGERE A SPRIJINULUI POLITIC PENTRU CONSTANTIN

LEARCIU SUSŢINE DECIZIA DE RETRAGERE A SPRIJINULUI POLITIC PENTRU CONSTANTIN

Replica API 27 martie 2017 | 02:04 534

Learciu, preşedinte interimar al organizaţiei municipale ALDE Constanţa, declară că susţine decizia de la centru, privind retragerea sprijinului politic acordat de partid lui Daniel Constantin. "Susţin decizia, consider că este oportună şi îmi reafirm sprijinul pentru domnul Călin Popescu Tăriceanu", a declarat Learciu.

Amintim că el Learciu este preşedinte interimar la municipiu urmare a unei şedinţe pe care însă preşedintele de la judeţ, Mircea Banias, nu o recunoaşte!

De asemenea, nici Constantin nu recunoaşte că i-a fost retras sprijinul, afirmând că o astfel de chestiune trebuie să fie validată în cadrul unui Congres al partidului.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traseist politic. Eu learciu zdreanta: pdl, pc, alde. Ma cert cu toti pt bani. Sunt un fomalau
0
0
Taci, suge,inghite, repeta! Si sterge-te la gura ca ti-a dat mertecu' pe dinafara! Macar de ai avea si tu bani de o bucata de branza adevarata! Branza aia din chiloti pe care o mananci zilnic, de 3 ori pe zi, nu e branza, sa stii! Doar i se spune asa!!!
3
0
Nasu meu Leoarca asta Daniel, zice ca i-o suge lui Tariceanu, se pisa pe Banias si il da afara pe Daniel. A uitat cand il pupa in cur pe Banias. Dar asa-i trebuie lui Banias, ca nu are stofa de lider.S-a asociat cu toti mancatorii de branza stricata
0
3
Pentru toti aia care il critica: ofticatilor,obositilor, sa-i luati mertecu' la gurita! Puteti sa mancati caca pana nu mai puteti! El tot un smecher ramane si voi tot niste muritori de foame care latra! Imputitilor, cand o sa vedeti machidoni cersetori pe strada asa cum sunt multi dintre voi, atunci sa mai deschideti botu'! Dar asa ceva nu o sa vedeti, agaricilor! V-am pupat retarzilor! Bravo, Daniel!
5
5
ba voi vedeti ce fatza de prost are asta?De berbec,de-ala dupa ce-l tunzi!Mache,jos labele de pe functia ocupata abuziv!Jos labele de pe Constanta!
6
5
Curve la toate nivelurile; ce in Constanta nu este deja o traditie asta. Poarta Alba este aproape. Bafta.
5
5
Banias ma bucur ca ai patit ce trebuie.Nu ai fost ales niciodata statutar,l-ai dat pe GIUGLEA AFARA,alegeri masluite la Medgidia de secretarul tau general Mangiurea.Banias iti meriti soarta,chiar mai rau de cat atat,ai distrus PC in Constanta,ai prteluat de la MINCA 32 DE FILIALE SI AI RAMAS CU 7,ESTI UN distrugator.
9
1
Multumesc ca ma lingi la cur si ma sustii.Am sa te fac senator asa cum iti doresti! Doar ai si fata de senator,limbistule!
3
4
Mircea Banias are dreptate ! Mereu s-a zbatut sa-i ajute pe colegii sai, dar acest Learciu, inca de la PDL s-a agatat de Mircea si acesta l-a promovat cu buna credinta, dar licheaua lichea ramane. Mircea, scapa de oameni neloiali !
10
7
alt machidon imputzit,din aia de care Constanta nu scapa.Puturosii si incultii astia lacomi si avari sunt flagelul orasului,pe locul 2 dupa cioroi
12
8
Sa-i sugi jegu'! Tu si toti ca tine! Rapanosule!!!
9
7
.....Un jeg.....
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369