REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Legea bunului simţ, o iniţiativă a candidatului PRU, Dumitru Bădrăgan

Legea bunului simţ, o iniţiativă a candidatului PRU, Dumitru Bădrăgan

Replica API 9 decembrie 2016 | 00:00 332

Iniţiativă adresată gravidelor

Iniţiativă adresată gravidelor

Dumitru Bădrăgan

Dumitru Bădrăgan, candidat din partea Partidului România Unită - Constanţa la Camera Deputaţilor, propune un proiect care să fie în avantajul femeilor gravide, pentru a completa astfel lista domeniilor de care doreşte să se ocupe.

„Este o lege a bunului simţ pentru că sunt şi oameni care nu conştientizează prin ce trece o soţie sau o mamă. Este respect, nu altceva, pentru ca mulţi, stând la rând şi fiind concentraţi poate că nu realizează, iar înfiinţarea unei case de marcat speciale ar ajuta. Avem Ordonanţă de Urgenţă nr. 96/2003 pentru protecţia maternităţii la locurile de munca, avem Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, dar situaţia aceasta încă nu este reglementată”, a declarant pentru „Replica” Dumitru Bădrăgan.

Mai precis, candidatul PRU propune micşorarea timpul de aşteptare al unei femei gravide la o coadă pentru a plăti cumpărăturile sau a face orice alt timp de tranzacţie ce necesită casă de marcat. Înfiinţarea unei case de marcat specială pentru acestea, ar aduce un aport benefic în rândul femeilor însărcinate care nu ar mai trebui să petreacă mai mult timp în picioare, lucru ce este catalogat ca disconfort de către majoritatea gravidelor.

Acest proiect va fi un proiect pe care Dumitru Bădrăgan şi l-a asumat că va fi printre primele depuse în Parlament în momentul în care va ajunge pe fotoliul de deputat. Candidatul PRU doreşte ca persoanele neglijate din mediul social, mai precis persoanele cu handicap şi femeile gravide, să nu mai treacă prin situaţii de disconfort la cumpărături. Desigur, Bădrăgan nu neglijează nici mediul de afaceri, natura, infrastructură, transporturi, Armata sau alte categorii care sunt pe listele partidului.

Totuşi, un proiect care ar bucur mulţi navetişti din judeţul Constanţa, pe care şi l-a asumat candidatul PRU, este modernizarea şi electrificarea liniei de cale ferată pe ruta Constanţa – Mangalia. Totodată, nu sunt neglijaţi nici membrii minorităţilor dobrogene. „Am foarte mulţi prieteni tătari, turci şi ruşi care m-au asigurat de votul lor. Ca viitor deputat, voi susţine inclusiv drepturile lor şi toţi constănţenii, indiferent de naţionalitate, vor beneficia de proiectele Partidului România Unită cu care sperăm să ajungem în Parlament”, a scris Dumitru Bădrăgan în prezentarea proiectelor de pe site-ul oficial al Partidului România Unită. (RU, SC Replica Expres SRL, 11160009)

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369