REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

LEGEA JUNGLEI ÎN TRAFIC! Şoferii scot BÂTELE pe geam!

LEGEA JUNGLEI ÎN TRAFIC! Şoferii scot BÂTELE pe geam!

Replica API 10 aprilie 2017 | 00:00 279

sursa foto INFO TRAFIC CONSTANTA

Traficul în municipiul Constanța este plin de surprize, de multe ori neplăcute pentru șoferi! Indiferent că vorbim de depășiri neregulamentare și opriri neregulamentare, nerespectarea semnelor de circulație sau viteză peste limita admisă, conducătorii auto trebuie să fie în permanență prudenți pentru a evita provocarea unei nenorociri. Recent, în acest capitol, pot fi încadrate și “ieșirile” necontrolate ale unora dintre șoferi. De exemplu, la sfârșitul lunii martie, un șofer constănțean a fost suprins în timp ce îi “șicana” pe alții cu o bâtă.

Pe zi ce trece, constănțenii au parte de tot mai multe incidente în trafic! Un exemplu concret, s-a înregistrat în cartierul Coiciu la data de 31 martie a.c. când mai mulți indiviz aflați într-un autoturism au atacat alți șoferi cu… bâtele. Faptele lor nu au fost trecute cu vedere, astfel că unele dintre “victime” i-au fotografiat și imaginile au fost publicate în mediul online. Imediat, acestea au devenit virale, iar cei care au imortalizat atitudinea protagoniștilor au încercat să tragă un semnal de alarmă!

La vederea fotografiilor, mai mulți constănțeni au intrat în panică. “Dacă există probe, imediat să se ia măsuri pentru prinderea acestor indivizi și tragerea lor la răspundere. Nu mai suntem în siguranță nicăieri, nici în casă, nici pe stradă, nici în mașină, niciunde! Ce vremuri trăim!”, a precizat Marius. Însă, cele mai îngrijorate sunt mămicile care se tem pentru siguranța lor și a copiilor!

“Și femeile singure cu copii în mașină ce facem? Ne omoară pe stradă!”, a spus Loredana. Amintim că nu este primul caz în care siguranța constănțenilor este pusă în pericol O femeie din Constanţa, în vârstă de 49 de ani, a avut parte de un eveniment nefericit chiar pe drumul dintre domiciliu şi locul de muncă. Concret, la data de 27 februarie a.c., în jurul orei 18.30, un bărbat a încercat să-i smulgă poşeta din mână prin violenţă, însă nu a reuşit. Întreg scenariul a avut loc în zona Trocadero, pe bulevardul Alexandru Lăpuşeanu. Se pare că femeia s-a ales cu multiple traumatisme, fiind necesare îngrijiri medicale.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am un fost coleg, sportiv de performanta. Un cacat dintr-asta, cu bata in mana, i-a blocat calea si s-a dat jos din masina la el. L-a amenintat, a dat sa-l loveasca. Colegul meu a ripostat si l-a batut pe ala de s-a cacat pe el. Cu tot cu bata lui! Atentie mare deci, voi cei care aveti impresia ca o bata sau o maceta, tinute in mana, va fac invincibili! Veti primi ceea ce meritati!
4
0
Daca judecam strict dupa poza, bata este un accesoriu obligatoriu, compensand figura de lache flausat din imagine.
2
0
constanta nu mai este demult un oras civilizat, si asta pt ca autoritatile sunt la mana interlopilor adica corupte.
3
0
Moldovenii sant problema proasta satului...?
4
0
Asta este interlopul de Haloiu Adrian din harsova.zis "ADILO" el face chestii de genul asta Anul trecut cand a facut la fel imprumutase un bentley acum a imprumutat un smart Asta este cel mai smecher interlop parlit care face asta
1
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
10
8
Ce masina are "interlopul" ha ha ha. Ascuritoare
12
3
Cine puLa mea sunt buretzi astia ma ! Hahaha
8
1
raspuns Nimic militienii stau in boscheti
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367