REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Sâm., 30 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6684
11.3° Constanța Sâmbătă, 30 Martie 2024 Anul XX Nr. 6684
 

Leon Dănăilă

Leon Dănăilă

Replica API 17 martie 2017 | 00:00 585

Lovitură pentru PNL! Speranţa liberalilor de la alegerile generale, mai exact neurochirurgul Leon Dănăilă, a declarat că... este un admirator al lui Traian Băsescu! Şoc şi groază! Tot Dănăilă a mai spus că... actualii lideri ai PNL nu se ridică la nivelul înaintaşilor. Cu asta... nu-l putem contrazice!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest om de stiinta a fost batjocorit de niste fanfaroane,in primul rand de GORGHIU si apoi de turcan,niste neavenite cu capetele infierbantate de betia puterii,ce or fi avut cu acest om cinstit si fara habar,de mocirla in care e tarat,asta e mizeria politica a pnl-ului.
1
0
Acest,om,super,destept,s-a,bagat,in,politica,nestiind,ce,persoane,fara!prea,multi,neuroni,fac,parte,-a,gresit
0
0
Este foarte adevarat ca daca te bagi in troaca, te mananca porcii. Danaila nu ar fi trebuit sa intre in absolut nici o grupare politica. Nivelul lui de valoare profesionala si viata dedicate binelui oamenilor nu va fi atins de nici in politician roman de azi si din urmatorul secol. Pacat,acest om mare chiar nu merita putoarea cu care este inconjurat si nici reprosurile aduse partidului ala de tot rahatul.
2
0
Cugetati sine ira et studio.Cine pe cine a compromis .PNL-ul pe Dl.Danaila sau Danaila pe PNL,sau este sageata lui Basescu s-au Dl Danaila a cazut in capcana de a fi un fel gadget politic in mana liberalilor?
0
0
acest domn, pentru care am tot respectul pentru ce a fost in viata profesionala, nu a facut altceva decat sa darame partidul, alaturi de johannis, gorghiu si turcan! mai bine il reactivau pe dlul quintus, pentru ca are o imagine mai buna decata toata aceasta echipa la un loc! invatati sa va dati la o parte cand trebuie, pentru ca si asa partidul asta este terminat! pacat!
2
2
Ca si partidul , tataie asta , are mintile ratacite , si se va vindeca in curand de toate bolile ... Definitiv !
3
5
Are dreptate nebunu.
5
2
Un om batrin ,cu mintea necajita de cei peste 80 de ani ,trebuia lasat in pace Liberarii ,neinspirati,i-au tulburat linistea si acum se trezesc cu dinsul vorbind cu sinceritate ca ei sunt niste nimeni si vor iesi din istorie Ca si taranistii Partidele preistorice sa mearga la muzeul dinozaurilor
5
4
la varsta lui ce sa-i ceri ? sa-l lasam sa se duca ca aici nu-i este locul ....
1
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367