REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Leonard Tănase, președintele ALDE Mangalia îi îndeamnă pe cetățeni să nu îl voteze pe Cristian Radu

Leonard Tănase, președintele ALDE Mangalia îi îndeamnă pe cetățeni să nu îl voteze pe Cristian Radu

Replica API 27 aprilie 2016 | 00:51 820

În 2008, în urma unei înțelegeri la nivelul Constanței între PSD și PNL Claudiu Tusac devenea primarul Mangaliei. Apoi, în 2012 ,în urma unei alte înțelegeri între PSD și PNL, tot la nivelul Constanței, Radu Cristian devenea primarul Mangaliei, iar în 2016, o alta înțelegere scoate din cursă candidatul anunțat al PSD cu șansă reală de a câștiga primaria netezind drumul către un nou mandat pentru primarul PNL in funcție, Radu Cristian.

Astfel, ultimii 8 ani au fost dezastruoși pentru Mangalia. Ura,scandalurile,incompetența si mizeria din ultimii 8 ani au transformat Mangalia din orașul frumos si viu, în care eram mândri că locuim, în orașul care a stat in frig și în care s-a construit un zid între oameni și mare. În ultimii 8 ani oamenii din Mangalia au devenit din ce în ce mai încrâncenați și mai nefericiți. ''Toate acestea se întâmplă pentru că niște domni la Constanța se joacă de-a politica cu viețile noastre. Pentru ca niște domni, la Constanța, ne vând și ne cumpără câte 4 ani din viața noastră, a tuturor celor din Mangalia, ca pe o marfă.'' a afirmat Leonard Tănase, președintele ALDE Mangalia.

Acesta a specificat de ce nu a candidat la funcția de primar al orașului Mangalia. ''Dat fiind că primarul se va alege într-un singur tur, cu cât sunt mai mulți candidați, cu atât șansele ca viitorul Mangaliei să fie cel negociat la Constanța cresc. Acesta este motivul pentru care am hotărât sa nu-mi depun candidatura din partea ALDE la funcția de primar al Mangaliei și sa susținem în această cursă candidatul independent Zanfir Iorguș. Consider că este necesar în acest moment să ne întoarcem la momentul 2008, sa reparăm ce s-a stricat in acești 8 ani ,atât in oraș cât și în felul nostru de a fi și să continuăm de acolo pe un alt drum decât cel stabilit la Constanța in ultimii 8 ani, un drum pe care să ni-l alegem singuri ,noi ,cei din Mangalia. Refuz să fiu un pion în aceste jocuri politice făcute la Constanța și în care nu se regasesc nicicum dorințele si nevoile noastre, ale celor care locuim in Mangalia.'' a mai adăugat Leonard Tănase.

ALDE, nu îl va susține pe primarul în funcție, iar pe această cale, președintele Leonard Tănase face șila ceilalți oameni politici din Mangalia pentru ai fi alături. ''ALDE ramâne astazi singurul partid care nu îl susține, direct sau indirect, pe primarul in funcție, Radu Cristian. Fac apel la ceilalți candidați, fac apel la Sorin Mihai și la Costi Bârbora, oameni pentru care am tot respectul si de a căror bună credință sunt convins ,fac apel și la ceilalți care au și putere de decizie, să-mi urmeze exemplul, să renunțe la orice orgolii sau ambiții, să-și retragă candidaturile și să permită ca primarul Mangaliei sa fie ales cu o majoritate legitimă, oricare ar fi el. În contextul unui singur tur de scrutin contează doar primii doi clasați iar aceștia sunt astăzi Radu Cristian și Zanfir Iorgus. O definiție simplă a democrației ar fi că majoritatea hotărăște si minoritatea se supune. Trebuie sa permitem majoritatii din Mangalia să hotărască cum ne vom trăi următorii 4 ani și să nu lăsăm niște strategii politice făcute la Constanța să ne strice orașul si viețile așa cum s-a întâmplat în ultimii 8 ani.'' a încheiat președintele ALDE Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102