REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liliana Mincă se pregătește să devină secretar de stat la Educație

Liliana Mincă se pregătește să devină secretar de stat la Educație

Replica API 11 februarie 2017 | 00:00 657

Liliana Mincă, fosta șefă a Loteriei Române și una dintre femeile care a traversat mai multe partide politicie românești, care a ajuns între timp la ALDE, are mari șanse de a ocupa, în viitorul apropiat, un post de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale.

Mincă ar urma să-l înlocuiască pe Liviu Pop, care urmează să preia de la Sorina Pintea mandatul de senator de Maramureș, incompatibil cu cel de secretar de stat. Lilianei Mincă este absolventă a trei facultăți, are două masterate, un doctorat și atestate pentru 21 de meserii. Aceasta a trecut, în doar trei ani, pe la PPDD, UNPR, PSD și ALDE. Mincă are în CV nu mai puțin de șase partide politice.

Liliana Mincă este soția cunoscutului Ion Mincă, fost viceprimar la Mangalia și fost consilier local.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este inadmisibil ca aceasta muiere sa defileze pe podium fara pic de rusine
1
0
Nu e posibil asa ceva!!!
1
0
Respect pentru venerabila si cea mai pregatita din tot guvernul Dragnea. Mangalia se mandreste cu dumneata spre deosebire de near Nelu sunteti o somitate
0
5
Jigodii ca asta au convins prostii sa voteze. Sug din toate pozitiile jigodiile, ele si toate rudele lor. Cu romano-americana s-au instalat peste tot.
4
2
O asteptam la noi la sediu pe doamna minca .
12
0
molcuta se pare ca a abuzat de pasarrica d-nei,sau de limba ei,caci altfel nu se explica ,a trimis-o la suceava ca prim secretar, a iesit cu suturi in fund,acuma o baga-n guvern, ceva miroase ,miroase urat
16
0
Ce mai vrea si panarama asta. Astia sunt oamenii PSD. Auzi, la educatie.
20
1
gata e suficient.s-a intrecut orice masura.asa nu se mai poate.jos guvernul ,jos coruptia.ma gasiti in strada la protest
22
1
O sa ii invete pe copii cum e cu furaciunea cu minciuna cu traseismul politic ... Conspiratie ...la educatie punem pe Minca la spital coafeze la presedentie cizmari .....Avem fix ce trebuie....analfabeti si dobitoci...Hai sa dam mana cu mana sa furam de prin comuna......
28
2
Cainele moare de drumuri lungi si prostul de grija altuia...Combinatia toxica se gaseste acolo unde convietuiesc foarte bine prostia si rautatea.
9
3
Muierea este nimfomana si o fut fratii Minca
17
2
La LATRINA 3 permanent apar cica invitati sanchi platiti Savu, Ghise, SR Stanescu fosti SECURISTI sau ACOPERITI cati or mai fi stiu ei.
18
1
O fi avand ceva calitati pe undeva, pe unde nu vedem noi.
15
1
Dezastruuuu!!!!
24
1
Dar un mic test de cultura generala dam si noi, duduie ministreasa manca-ti-as doctoratul oleaca, doamna !
26
1
Ce tot comentati la adresa distinsei doamne. Pe altcineva n-am gasit. Daca vreunul din comentatori este mai competent sa trimita CV la partid si rezolvam. Daca nu, ciocu mic ca noi suntem la putere acum. Iar daca tot intrebati de ce, pentru ca putem, noi guvernantii, iar voi saracii barfiti pe la colturi, amaratilor.
14
6
Astia sunt multilateral dezvoltati, ca pe vremurile pe care le credeam apuse.urand o s-o vedem la sanatate ,sau mai stii la externe ca se vacanteaza postul prin plecarea uneia la justitie.
14
1
Asta am asta va dau a spus ospatarul.Aceasta fiinta a terminat liceul industrial si in 1988 s-a angajat ca muncitor. Pentru merite deosebite a fost trecuta ca dactilografa in minister,dupa care s-a apucat de facultati.A reusit sa termine in acelasi timp o facultate ,doua masterate si un doctorat.Asta da record greu de egalat.A schimbat trei partide politice si ca orice persoana importanta si-a tras si un divort.CURAT MURDAR.
24
1
Vai si amar. Asta eventual at fi buna sa goneasca ciorile cu melita ei.
23
1
Bravo Dragnea! Iti promovezi oamenii din partid !
19
1
Daca DNA isi facea treaba cu adevarat nu mai discutam de asta acum. Manariile de la loterie se pare ca au indreptat banii acolo unde trebuie...
24
2
Trimiteti comentariile la Buc.la sediul central, sa vada idiotii de acolo cu cine conduc in tandem Pai ALDE se va desfiinta cu asa golani prin posturi cheie. Chiar ati innebunit de tot? Nu vedeti ca aveti o singura sansa? Numai oameni curati si competenti peste tot, ca altfel iesiti din istorie.
24
1
Nu se poate. Sa jucam la sase din patruzeci si noua si sa punem trifoi pe sediul unitatilor de invatamant ? Draga scoala- ,,norocul tau "!.....
29
2
alta proasta nu ati gasit?!
36
1
Nu se poate, e din ce in ce mai rau !Trei facultati,doua masterate si un doctorat ??? Hell no !
31
1
Se vede ca guvernul asta ,nici dupa doua saptamani de proteste ,nu a invatat nimic.Cred ca protestele ar trebui sa devina mai ferme.
28
1
Cu Minca la educatie, copii nostri mult invata. 6 doctorate, sase partide, sase nu trei facultati si enspemii de meserii ! Doamne unde ii gareaza pe astia?!
32
1
Asta e o sfanta!Asta e secretul,sa te apuci de studii la varsta cand toti ceilalti de seama ta au uitat de ele..
28
3
Deci PSD chiar ne da cu cu curvetele asta traseist. Pacat incepusem sa cred in ei ... Maine merg si eu la protest.
33
1
orice.Nu educatia trebuie sa se duca dracu, ci acest guvern si acest partid. Inca nu inteleg ca nu mai vrem nulitati si mafioti penali. Tinerii trebuie sa demonstreze in continuare. Astia tot nu pricep mesajele.
35
2
asta care latra mai tare ca o catea in calduri si care nu s a remarcat decat prin tr un vocabular de mahala la fel ca si marele porcusor codrin stefanescu niste oportunisti
37
1
Peste 20 de meserii ? Cu , sau fara ,,cea mai veche meserie din lume'' ?
39
1
Sper ca cineva ii va verifica lucrarea de doctorat si va constata plagiatul . Oricum cunostintele ei sunt ZERO barat , lucru ce se vede cand mai apare la TV . Cred ca se duce dracului educatia in Romanica , educatie deja abramburita de pe vremea Abramburitei .
36
1
Aceleasi si aceleasi persoane,azi la Educatie,maine la Aparare,poimaine la Justitie s.a.m.d.Cum se pricep unii la atatea lucruri,ceva de speriat.O gramada de neica-nimeni pe care in sectorul privat nu i-ar angaja nimeni,incaseaza niste salarii babane de la stat plus spagi.Apartanenta la un anumit partid si numirea pe criterii politice in anumite functii nu constituie criteriu de competenta.Din contra.
35
1
de la moto la volvo, nu nu merge ! la fel si Ion minton sotu ala hotu de la PRM ce vrea sa lase pe fica lui Vadim pe drumuri acum vreti sa distrugeti tot ?
21
1
Chiar in halul asta a ajuns guvernul, sa puna o nulitate in functii de control si coordonare a cercetarii stiintifice si a universitarilor? Pai ce sperati sa mai fiti votati la urmatoarele alegeri? HUOOOOOOO!!
40
1
Praf ,praf ,praf,o pupaza care face mult praf si mai multa mizerie!Cred ca si din morti sa fiu trzit de Liviu Dragnea si tot nu as putea vota cu aceasta creatura manipulatoare!
37
1
Merge Caci a fost ministru si un dobitoc numit FUNERIU care nu avea nici acte de bacalaureat A facut si o lege a educatiei...
12
19
O astfel de nulitate, muncitor calificat la inceputul faimoasei cariere, o rusine nationala daca va deveni secretar de star la Ministerul Educatie! Poate oriunde in alta parte dar nu la acest minister! O tupeista, traseista si o impostoare!
45
2
Are 21 de meserii dar nu practica nici una.Face in schimb politica.
43
1
atentie la privirea iei cand tine un monolog .
34
2
Nu nu nu nu...ce stie asta de educatie?o e lepra care facea manarii la loterie.atat.
42
1
Asta secretar de stat la EDUCATIE, plimbareata asta prin toate partidele, mahalagioaica asta, moldoveanca asta tupeista !? Ce legatura are asta cu educatia si invatamantul,...unde sunt intelectualii si profesorii nostri, adevarate valori ?! Iar politic, l-ati mai numit pe "alta intrebare ", de profesie inginer mecanic, la justitie...si ce s-a ales ??!! Cat va mai bateti joc de popor !? Sunteti platiti din banii nostri, cotizam pentru voi...!!
47
1
Aaaa,ne da si asta lectii de educatie!? Ei ii lipsesc cei 7ani de acasa,ce sa mai vorbim de restul...!
46
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367