REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Replica API 27 martie 2017 | 00:00 191

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se ţine de bancuri! Pe pagina oficială a acestuia de Facebook, şeful de partid (ditamai partidul aflat la guvernare!) a anunţat că... a schimbat ora „noaptea, ca hoţii”! Dom’le, putem fi şi noi un pic serioşi? Nu de alta, dar poate mai şi guvernaţi... din când în când!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kovesi si iohannis si pe limbistii lor
2
2
Astia din PSD,toti sunt glumeti,parca au venit de la casa de nebuni.Ponta era sef peste glumeti.Se vede ce a ramas in urma lor.
4
2
Mai nenorocitule,mai condamnatule,mai puscariasule,mai putoare,mai scursura a societatii,Mai betivule cum Iti permiti sa rizi de UN popor intreg care ASA necajiti muncesc ptr UN ban,si mai ales moldoveanca imputita de Firea care soon trage cu toti mosii si ea sa gasit sa rida de popor,rusineeeee
4
4
De glume ? Pai mai cacatilor spalati pe creier de MErkel si Iohanis , sa va fut rasa in gura de Binomi . Curand iesim la putere si va rupem capu la toti , capitalisti iau distrus lumea . tinerii homoseaxuali generatia noua , sa ma cac pe voi .
5
4
cum iti permiti tu un penal dovedit sa iti bati joc de o tara intreaga. nu ar fi mai indicat caintai de toate sa explici tu procurorilor, pe lumea asta, cum stau treburile cu averea ta dintr-un salariu de bugetar? a explodat totul, vezi unii dintre noi mai urmarim anumite stiri, stim sa interpretam, avem o minima cultura, stim cum se castiga un ban cinstit. Tu ai doua fete, joci cu noi alba neagra, nu esti de acord cu demisia celor doi, si aici stii la cine ma refer, si pe de alta parte astepti evaluarea executantului tau toader care a primit sarcina precisa de la dorneanu, un alt prieten de
5
3
O s-o cam cacariseti boule si puscariabilule cu glumele tale pe seama prostimii; s-or trezi si ei odata sa dea cu tine de pamant; la puscarie esti deja asteptat.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369