REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liviu Dragnea, despre demisia lui Ponta din PSD: Am rupt-o, nu e ceva serios

Liviu Dragnea, despre demisia lui Ponta din PSD: Am rupt-o, nu e ceva serios

Replica API 14 martie 2017 | 23:34 376

Liviu Dragnea a declarat că a primit demisia în alb a lui Victor Ponta din PSD dar a rupt-o pe motiv că nu e ceva serios şi s-a săturat de aceste jocuri.

"În ceea ce priveşte demisia domnului Victor Ponta, demisia în alb, aşa cum am spus, am rupt-o pentru că nu mi se pare ceva serios şi chiar nu mai vreau să rămân în aceste jocuri. Victor Ponta este un om de care este nevoie în partid, nimeni nu îl dă afară din partid, dacă vrea să rămână şi să activeze în partid este foarte bine, dacă nu, este decizia dumnealui. Eu nu mai vreau să particip la aceste jocuri", a afirmat preşedintele PSD.

Întrebat dacă Victor Ponta a avut parte de un tratament diferit în partid, Liviu Dragnea a răspuns negativ.

„Nu, nu cred că este cineva din partid care criticând conducerea a fost dat afară din partid”, a subliniat liderul social-democraţilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a ţinut să precizeze că nu va mai avea vreo întâlnire cu Victor Ponta, în condiţiile în care este "înghesuială în avion".

"Eu văd închisă situaţia. Nici nu mai am de gând să fac vreo întâlnire cu Victor, cum mai propunea să ne vedem în trei şi cu premierul Sorin Grindeanu. Din moment ce s-a spus că este foarte mare aglomeraţie în avion, eu zic să nu ne mai înghesuim acolo", a conchis Liviu Dragnea.

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri seară, la un post de televiziune, că a avut în jurul prânzului o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o oră. Ponta a spus că i-a lăsat lui Dragnea demisia sa din partid, nedatată, şi că aşteaptă ca liderul PSD să ia o decizie.

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dgragi judecatori comunisti-securisti,pe langa Ficior trebuie condamanti iliescu,toti cei care au condus romania in ani 1950 si sunt in viata,deoarece ei se fac vinovati pentru viata din penetinciare ai anilor 1950,ei a emis regulamentele de ordine in penetenciare in special criminalul de ion iliescu,care trebuie condamnat alturi de visinescu,ficior si alti fosti comandanti de penetenciare,Pana nu vor fi condamnati cei care au emis regulamentele interne din penetenciare in 1950 nu se va intampla nimic ,trebuie condamanta minte, omul, care a dat ordine nu numai cel care a executat ordinile!
2
0
sa-mi bag pula in gura ta de fosiela medievala cu tati filipinezi ,ce pizda ma-tii te plateste sa creezi haos , mortii ma-tii de sluga ! boule basinos , vezi ca firmele mici sunt controlate si multinationalele sunt in afara legii ?
2
0
Unde se ascunde fugarul penal ghita care a luat zeci de milioane de euro de la ponta dragnea si taricean
3
2
nici gheorghe nu-i mai departe aveti voi ce aveti cu ciuma rosie feriti-va sa nu va molipsiti, nu primiti bani si alte ..... foloase facute de ciuma rosie ca se ia si ve-ti sfarsi tragic !
2
1
ce mare cap de mafie a ajuns livache a lu bombonica cur de fer...huuuooo ciuma rosie
6
1
O s-o rupeti in fericire cat de curand amandoi!
5
1
Ponta nici nu a vrut sa plece , a mai facut putin circ ca de obicei, probabil ca se astepta sa-l roage cineva sa nu plece, un circar comunist
7
0
PSD cel mai bun partid!!
1
11
Doi tipi care se cred, cel putin,un fel de salvatori ai tarii,in realitate ,doi penali care se lupta pe un loc mai...la fereastra.Si noi,noi poporul,niste gura casca la un spectacol ieftin si prost pe ai caror actori ai platim bine tare din buzunarele noastre.
13
0
atat dragnea cat si ponta sunt doi escroci,fiind la putere ,dragnea isi bate joc de noi,dle ponta demisia nu se da in alb,dle dragnea demisia nu se aproba.Prin aceste minciuni securiste nu fac altceva decat, subiecte pentru mas media,tot timul sa fie ei in atentia publicului ,jos teroristi din partidul comunist PSD,jos comunismul adus de iliescu,gorbaciov si busch senior americanul
16
1
Cum sa o rupi? daca te da in judecata? demisia este un act unilateral! sa il intrebe pe tudorel toader de art. 253 al. 2 cod penal. asta da telenovela! de vazut daca victor viorel are tupeu si face plangere, fara plangere nu se pune im miscare actiunea penala.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367