REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Dragnea, preşedinte PSD:

Liviu Dragnea, preşedinte PSD:

Replica API 24 februarie 2017 | 00:00 221

„Un conflict creat artificial și susținut printr-o mașinarie de manipulare ultraprofesionistă, care nu a fost născută în România”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
despre ce conflict si manipulare vorbeste acest viitor puscarias?, pai cine, in tara asta, se pricepe mai mult la manipulare dacat PSD. Cred ca puteti obtine si acreditare in infiintarea unor astfel de cursuri de manipulare, in calitate de experti ati gasi adepti. Eu zic ca ati exagerat prea mult cu ordonantele noaptea, nu v-a iesit si nu va va iesi nimic inafara de a va duce, cat mai rapid, unde vaeste locul, si altii, tot din randul dvs ca sunt convins ca exista oameni de calitate care nu saun lasati sa se afirme din simplul motiv de a perde controlul asupra lor, sa GUVERNEZE, tara chiar are
1
0
forzza Dragnea! Romanii sunt cu tine!!!!
0
2
Ofiterii acoperiti nu au voie sa activeze in institutiile statului sau in politica.Dar PSDistii acoperiti de ce activeaza de exemplu la ...Curtea Constitutionala a Romaniei.
2
1
comunisti ,tariceanu si dorneanu de la CCR,nu au dreptate.Niciodata nu se va castiga ceva impotriva abuzuilor comunistilor.Nici Traian Basescu nu are dreptate in interventia de la romania TV.Dragi comunisti ,guvernul grindeanu a incalcat legea ,oricine incalca legea chiar daca este lege comunista trebuie cercetat.Chiar daca DNA si-a depasit competentele cu cercetarea celor cinci ministri comunisti,ulterior DNA a declinat competenta catre parchetul general care are atributii CU cercetarea ministrilor comunisti.Daca incala legea guvernul nu trebuie oprit,cercetat SI ELIMINAT DE LA PUTERE
3
1
A inceput sa kante pe gardul bietului nevinovat.el e cel mai cinstit!hai siktir derbedeule!ati reusit si voi ceva:sa scoateti oamenii in strada,sa va huiduie!asta e cea mai mare realizare P.S.D.Lasati pensionarii in pace,nu mai va folositi de oameni care au muncit o viata.
3
3
pana nu demite-ti capul rautatilor si sa schimbati sefi de la varful institutiilor nu ve-ti avea cauza de castig si liniste ! Apoi dati legi si la magistratii ce nu raspund la cate si mai cate fac avand si salarii exagerat de mari : ex. cucuveaua, lazar, negulescu si multi .......
4
2
Zbaterile unui viitor puscarias!!!
5
3
Cand spui ca partidul asta este un partid al bolsevicilor toti se supara.Bolsevicii au nevoie de dusmani ca de aer.Daca nu au dusmani atunci inventeaza dusmani.Da mai Dragnea ,asa este agenturili straine nu-ti dau pace.Noroc cu tine.Cur pa mata.
6
3
Bai hotule, excrocule si condamnatulu. Sa primesti atatia ani cati meriti, nenorocitule.
6
4
Tu Dragnea si tu Grindeanu, ce ziceti de Legea nr.6 din2017 bugetul de stat Art.67 ?
2
0
Vorbele unui puscarias ...
7
6
prostul nu e prost destul daca nu e si fudul...boule...
7
6
citesc in ochii tai ca ai furat!
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218