REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Locuitori din Km 4-5 acuză că sunt terorizaţi de "maneaua la maxim", de la restaurantul Ares

Locuitori din Km 4-5 acuză că sunt terorizaţi de "maneaua la maxim", de la restaurantul Ares

Replica API 22 iulie 2014 | 00:00 1833

În week-end, "trăim viaţa ca sultanii..."

În week-end, "trăim viaţa ca sultanii..."

Nimic nou sub soare. Constănţenii demonstrează din nou că putem fi oricând corigenţi la capitolul coabitare, iar situaţia din cartierul Km 4-5 o demonstrează din plin. Acuzaţii reale sau invidie? Concluzia poate fi oricare, la îndemâna oricui. Cert este că, la restaurantul Ares, din cartierul menţionat, se lucrează intens la extindere, şi pe verticală (materialul folosit: lemn), dar şi peste spaţiul verde.

Restaurantul este de notorietate în cartier, locul în care, de mai mulţi ani, au loc diverse nunţi şi botezuri. Toate bune şi frumoase, până când patronatul Ares a luat decizia să se extindă. La propriu. O terasă interesantă, căreia i se adaugă şi un acoperiş, noua construcţie beneficiază de cherestea la greu, ceea ce i-a determinat pe locuitori să ajungă la o concluzie nu foarte greu de intuit: construcţie ilegală! Mai mult, aceştia susţin şi că "la final de săptămână duduie manelele", a precizat A.I., pentru "Replica" de Constanţa, adăugând faptul că somnul pentru locatarii din zonă rămâne la stadiul dorinţei neîndeplinite. "Cu ce se duduie? Noi nu ascultăm manele pe terasă, iar în restaurant, în cursul săptămânii, nu avem nimic (eveniment - n.r.)", a menţionat managerul restaurantului Ares, Nicoleta Muşuroi, pentru "Replica". Acuzaţiile au distrat-o teribil pe manager, care respinge şi acuzaţiile de "construire fără autorizaţie". "Poftim? Mda... mă pufneşte râsul. Vă daţi seama că nişte lucrări, aşa, în văzul lumii asupra unei unităţi nu se face aşa de uşor. Nu zicem că luăm o plastilină, o mutăm de aici în partea cealaltă. Sunt construcţii şi nu cred că ne-am putea apuca aşa, de capul nostru", a precizat aceasta. Restaurantul Ares aparţine societăţii Ares & Christopher SRL, cu sediul social în Eforie Nord, iar asociaţii sunt Bogdan Druga şi Cristian Chiriţă.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia nu sunt nici mafioti nici interlopi sunt o adunatura de proxeneti analfabeti si drogati
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102