REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Locuitorii din Palazu Mare sunt revoltaţi: „Dacă se repară asfaltul, de ce nu se fac lucrări de calitate?”

Locuitorii din Palazu Mare sunt revoltaţi: „Dacă se repară asfaltul, de ce nu se fac lucrări de calitate?”

Replica API 26 aprilie 2017 | 14:43 380

Să fii nevoit să mergi prin noroaie pentru a putea ajunge la serviciu sau la şcoală este un coşmar pentru oricine. Din păcate, unii dintre locuitorii cartierului Palazu Mare se confruntă cu asemenea situţii în fiecare zi. Asta pentru că mai multe străzi din zona respectivă au rămas neasfaltate.

Problema străzilor din Palazu Mare este cunoscută autorităţilor locale, în urma sesizărilor semnalate de locuitorii din zonă, nemulţumiţi că Primăria nu a mai reabilitat străzile de ani de zile. Fapt pentru care, nu o dată, autoturismele au fost „înghiţite“ de cratere. Ca un exemplu, amintim incidentul de anul trecut, 27 ianuarie 2016, când un autovehicul a rămas blocat într-o groapă de pe strada Recoltei, blocând traficul rutier. Cu toate acestea încă sunt multe străzi care arată jalnic, după spusele locuitorilor din zonă.

„Locuiesc pe strada Ionel Teodoreanu, cartier Palazul Mare şi am o întrebare: se ocupă cineva şi de asfaltul care se prăbuşeste în fiecare zi câte puţin de pe stradă? Cine îi trage la răspundere pe cei de la Luxten că nu şi-au terminat treaba? Au rămas şanţuri neastupate după înstalarea noilor stâlpi de iluminat. În curând o să se împlinească un "cincinal" şi... degeaba sesizăm.

Este a "n" sesizare pe care o fac în această privinţă. Dacă se repară asfaltul, de ce nu se fac lucrări de calitate? Acum după iarnă şi ploi o să fie din ce în ce mai rau”, susţine Mădălina G. Amintim că în luna octombrie 2016, SC Confort Urban SRL, societatea care administrează drumurile publice din Constanţa, a obţinut toate avizele necesare pentru începerea lucrărilor de asfaltare a străzilor Liviu Rebreanu, George Topârceanu, Lucian Blaga, Gospodăriei şi Alexandru Sahia din Palazu Mare.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde dracu s-a asfaltat recoltei draga mihaela ca eu locuiesc pe recoltei si inaintea fiecarei campanii electorale se promite asfaltarea. asa ca in 2020 sigur se asfalteaza.vino pe recoltei si fa poze inainte sa afirmi ca a fost asfaltata
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102