REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lovitură după lovitură pentru Nicuşor Constantinescu: e bun de plată!

Lovitură după lovitură pentru Nicuşor Constantinescu: e bun de plată!

Replica API 14 februarie 2017 | 23:15 332

Nicuşor Constantinescu

Lovitură după lovitură pentru Nicuşor Constantinescu. După ce a aflat decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, şi anume că nu va părăsi penitenciarul, fostului şef al Consiliului Judeţean Constanţa i s-a adus la cunoştinţă şi faptul că e la un pas de a scoate din buzunar suma de 401.700 lei. Cel puţin aşa a decis prima instanţă, urmând se judeca şi apelul. Tribunalul Constanţa, la data de 10.02.2017, a decis: „Obligă pe pârât către reclamant la plata sumei de 401.700 lei reprezentând plată nelegală pentru servicii de publicitate în presa scrisă către SC Combat Press Srl.

Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, cu precizarea că pârât este nimeni altul decât Nicuşor Daniel Constantinescu, iar reclamanţi: Judeţul Constanţa - Consiliul Judeţean şi preşedintele CJC. Şi decizia a venit la numai două zile după ce Constantinescu aflase că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a respins recursul în casaţie în dosarul Centrului Militar Zonal, mai exact că nu va părăsi penitenciarul.

Amintim că fostul șef al CJC este judecat în mai multe dosare şi condamnat definitiv în unul iar în alte două doar de către prima instanţă. Mai exact, el a fost condamnat, definitiv, la 5 ani de închisoare cu executare. Prima instanță l-a condamnat la 3,6 ani în dosarul Centrului Militar Zonal, cu executare, dar decizia nu a fost definitivă, motiv pentru care a urmat apelul. Miercuri, 29 iunie 2016, magistrații au admis apelul procurorilor și i-au mărit pedeapsa lui Nicușor Constantinescu la 5 ani.

De menționat este și faptul că Nicușor a mai „bifat“ o condamnare la Tribunalul Bucureşti, fiind vorba de 6 ani închisoare, cu executare. Decizia nu e definitivă. Apoi, Curtea de Apel București s-a pronunțat, la finele lunii iulie 2016, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu în formă continuată (6 infracţiuni), spălare a banilor şi constituirea unui grup infracţional organizat. Astfel,a cesta a primit 15 ani cu executare, dar nici aici decizia nu este definitivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo, instanta, si pe Mazare smecherasul ala cand il condamnati? Ca stim toti ca era prieten cu Porcu' acesta !
9
0
Porcule , in sfarsit te-ai convins pana si tu ca nimic nu ramane neplatit pe lumea asta. Sa vezi ce mai urmeaza cand s-or da in vileag toate hotiile tale si ale drogatului din zona peninsulara. Sa vezi atunci porcule !! Sa vad cum scoti camasa cand vor venii bucurestenii sa le dai banii inapoi pe imobilele pe care i-ai facut proprietari !! Ma amuza cumplit asta , porcule .
11
0
daca ma-ta nu era la coada vacii , il judeca ea . ASA TU RAMAI UN BOU , IAR NICUSOR CU BANII . GHEORGHE , PORC BATRAN SI INCULT , MANANCI PE URMA LUI CEAUSESCU , SLUGA MUISTA ,JIGODIE SOROSISTA .
0
7
El conduce si acum ,dar de la distanta El tine in brate pe Avram la spitalul Judetean care a praduit cu Capatina de nu se mai stie cite hotii au facut Dar e inca IN FUNCTIE ACEST AVRAM IAR GRASA NU SE ATINGE DE EL Caci ii este frica ....
1
3
Niculete doar bobonica dracnea prodana te mai poate ajuta ea este instructor autorizat de theta healing si totodata adevarata nepoata a mamei omida si doamna romica te mai poate ajuta de batjocorirea semenilor tai
2
2
a facut 6 OBOARE DE ANIMALE pentru el din banii nostrii de la apa,si nu ia mai recuperat.DNA,CEVA?
8
0
Un fleac.Aproaoe 100.000 de dolari, pe langa milioanele de euro avere.
13
0
Vorbeste lumea ca si pretul puietilor de pomi pt asa de mult trambitatele perdele forestiere,a fost umflat cam rau.
14
0
La mai multi ani!
8
1
AM CREZUT CA DACA PORCUL ASTA AJUNGE DUPA GRATII, REPLICA O SA NE MAI SLABEASCA CU IMAGINEA LUI CARE,CHIAR SI EA DUHNESTE A MIZERIE UMANA.
14
1
Pe dl.Nicusor in mos corect il tot condamnati cu celeritate,ce faceti cu DL.MAZARE CARE SE TOT MIMIEAZA CA ESTE JUDECAT DAR DE PESTE 110 TERMENE NU SE JUDECA.DNA KOVESI ,ARESTATII PE TOTI JUDECATORI CARE FAC PARTE DIN COMPLETUL DE JUDECATA IN CAZUL MAZARE RADU.Schimbati judecatori precum s-a procedat la dan voiculescu,dna camelia bogdan la judecat si condamnat in doua termene iar teroristi din CSM au exclus-o abuziv din magistratura! Jos comunismul ,jos iliescu si petre roman
16
1
sa plateasca ca are de unde, si ar trebui sa i se confiste si ce a pus pe numele lui Husein Ozghen. Si la CJC tot el continua sa traga sforile prin fina sa Husein Filis care inca mai lucreaza acolo.Si inca nimeni nu se intreaba cum a scapat bobu' de mazare fara sa pateasca nimic, a furat si acum bine mersi se bucura de tot ce a putut lua pe prostia si pe lipsa voastra de reactie.
10
1
Este pe linia lui Dan Adamescu, nu mai are mult.
6
0
Ai sarmanul ce mile imi e de el . Glumesc. M-as bucura daca si cei care pana sa-i cada tronul se gudurau pe langa el. El nu a fost javra sa stiti, a dat la toata lumea de ros un os. Offul lui cel mai mare e ca toti catelushi care il pupau in dos s-au dezis de ei . Exemplu , omul de curte care a fost adjunctul lui. Asta doare cel mai tare . Restul , se rezolva ! Vezi ordonanta 13.
11
0
Sa plateasca si totii consilierii judeteni care au fost partasi ca toti au mancat indiferent de parti.
22
0
acolo-i locul acestui om care sia- batut joc de semenii lui,iar de bani nu se pune problema a avut grija sa devina multi milionar in euro.Daca legea s-ar aplica confiscarea averilor pana la rudele de gr.4 atunci am fi fost curiosi cu ce ar fi platit !Nu-l plangeti ca-i excroc!
14
2
La multi ani de puscarie porcului asta, sa-l lase in curul gol ca afurat javra in nestire. Si Mazarica trebuie sa plece in "excursie", ii vine randul si lui si lui frasu si lui Martin si lui Stutinski si la toata gasca de golani care au ruinat si distrus orasul.
20
2
O mare parte din bugetul CJC , icepand cu 2004 a fost furat! Acest porc este cel mai mare hot din istoria judetului.
25
2
Ce se ma mai ascund dupa deget, eu sunt psd-ist si pun stampila pe hoti. Nu o fac din prostie ci o fac din interes, pentru ca acesti oameni pe care voi ii aratati azi cu degetul si va bucurati cand aflati ca dau de greu, pe mine m-au ajutat sa imi tin copiii in scoala, mi-au facilitat gasirea unui loc de munca si ne-au ajutat cu o locuinta in cartierul controversat henri coanda. Incetati sa mai comparati lumea asta mare cu Propriile voastre persoane. Eu sunt un fost profesor de scoala generala a carei sotie si agoniseala s-a stins in urma cu8ani de un cancer osos.
11
6
Pai la cit a furat acest puroi uman,chiar daca mai adauga 3 zerouri la ceasta suma,tot nu i-l doare nicaieri.are de unde platii.ca doar el,mazare si toata gasca,au furat cit ptr 20 mandate.si prostimea punea stampile la greu.
27
1
daca Liviu Dragneii da banii incasati cu Teldrumul lui pt lucrari de mantuidla,vezi Amzacea-Mosneni,asta daca nu i-su imsrtit deja
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218