REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.6° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.6° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ludovic Orban, la Constanța: „Deciziile partidului să nu se mai ia în spatele ușilor închise, în birourile de la București”

Ludovic Orban, la Constanța: „Deciziile partidului să nu se mai ia în spatele ușilor închise, în birourile de la București”

Replica API 29 mai 2017 | 00:48 402

Ludovic Orban, candidatul pentru conducerea Partidului Național Liberal, a venit sâmbătă, 27 mai la Constanța, pentru a-și promova candidatura pentru șefia partidului, în fața organizației de la malul mării.

„Astăzi, am avut onoarea să-l avem printre noi pe domnul Ludovic Orban, candidat la președinția PNL. Am întrunit Consiliul Director Județean, iar dânsul ne-a expus moțiunea dânsului, respectiv „Forța PNL”. După cum bine știți, la ultima ședință de Consiliu Director Județean, am obținut un vot consultativ cu privire la semnarea acestei moțiuni de către președintele PNL, filiala Constanța, lucru care s-a și înfăptuit. Ne-am întâlnit la lansarea domnului Ludovic Orban și am semnat aceea moțiune. Astăzi, am avut prilejiul să-l ascultăm în prezentarea acestei moțiuni și a avut ocazia să răspundă la toate întrebărilor colegilor de partid”, a precizat Bogdan Huțucă în deschiderea conferinței de presă, unde a fost prezent și Ludovic Orban.

„Pentru mine a fost un moment foarte important în campania mea, filiala Constanța a fost o filială care a fost apropiată de mine de-a lungul timpului. A fost prezentă de foarte multe ori alături de colegii mei liberali din județul Constanța, de fiecare dată când am avut posibilitatea sau când prezența mea a fost necesară. Pentru colegii mei din Constanța, am o apreciere deosebită și mă simt onorat pentru faptul că au dat un vot, chiar și cu caracter consultativ, care să permită domnului președinte Bogdan Huțucă să vină alături de moțiunea Partidului Național Liberal, „Forța PNL”, să participe alături de mine și de colegii mei la evenimentul de prezentare a acestei moțiuni. Mă voi referi mai puțin la conținutul acestei moțiuni, nu știu dacă ați primit un exemplar din textul moțiunii. Vă spun de această moțiune că este rodul unui efort pe care l-am depus pe o perioadă de două luni jumate, perioadă în care am fost în aproape toate oranizațiile județene ale PNL din țară, am avut întâlniri cu baza partidului, cu liberali, președințiile organizațiilor locale, consilierilor județeni, pentru a simți pulsul de la baza partidului și pentru a încerca să introduc în documentul politic cu care mă voi prezenta la congres, toate acele idei, propuneri, sugestii, pe care le-am întâlnit la colegii mei, în ampla campanie de consultare. Am venit la Constanța a doua oară, așa cum am promis, pentru a prezenta moțiunea și pentru a dezbate ideile din acest proiect. Este scheletul viitorului program politic și program de guvernare. Este deschis oricărei îmbogățiri, îmbunătățiri cu idei și propuneri care vor veni în continuare de la colegii mei de partid. Câteva lucruri despre moțiune sunt clare. PNL are nevoie de lideri, de lideri de caracter, reprezentativi, de lideri care să inspire baza partidului, care să dea direcția bună pentru partid, care să confere forță și credibilitate în mesajul politic al partidului și care să aibă capacitatea să fructifice toate avantajele competitive pe care le are PNL în raport cu ceilalți. Avem nevoie de o identitate clară de dreapta, apropiată de orientările partidelor de dreaptă din zona euro-atlantică, care se bazează pe principiile și ideile liberale, care conține foarte multe valori și idei ce țin de ambalajul conversatorismului: națiunea, identitatea, familia. Partidul are nevoie de democrație internă, trebuie să ofere un cadru propice pentru fiecare membru al partidului, să permită fiecărui membru al partidului să participe la activitatea sa, să se exprime liber, să fie ascultat, să fie apreciat și recompensat la fiecare efort și rezultat pe care îl obține în cadrul partidului. Deciziile partidului să nu se mai ia în spatele ușilor închise, în birourile de la București și să fie luate după consultarea a bazei PNL, a tuturor acelora, care în fiecare localitat se bat pentru promovarea ideilor liberale”, a precizat Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL Constanta? Sa fim seriosi! Filiala Constanta a fost si este iepurele PSDului.
3
2
Bogdan Hutuca o RUSINE pentru orasul nostru si pentru PNL
3
2
Cat costa vizita ta la constanta papagalule !
2
3
Ludovic, baieti, orientativa multi ani de-acuma daca mai vreti sa furati trebuie sa fiti in PSD!
1
1
Catarama ii face gay pe toti. Se va numi partidu homosexualilor.
0
3
Busoi,treaz- nemancat si cu ludovic mai mult beta si chefliu,viitor politic penele-ul are!!
4
2
Hiena turmentata !
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920