REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lulache: Legislaţia din sectorul energetic trebuie revizuită

Lulache: Legislaţia din sectorul energetic trebuie revizuită

Replica API 22 februarie 2017 | 19:25 323

Daniela Lulache

Situația înregistrată în luna ianuarie pe bursa de energie, când prețurile au crescut foarte mult, arată faptul că întreaga legislație din sectorul energetic trebuie să fie revizuită, altfel fenomenul s-ar putea repeta, a declarat, marți, Daniela Lulache, directorul general al Nuclearelectrica, în cadrul unei conferințe pe teme energetice, notează agerpres.ro.

„Din păcate, piața de energie din România are nefuncționalități majore. Poate ce s-a întâmplat în ianuarie este o dovadă. Chiar dacă nu ești un foarte mare specialist, este destul de evident că, în momentul în care jumătate din tranzacțiile acestei țări se fac pe Piața pentru Ziua Următoare (PZU) nu ai cum să ai stabilitate, predictibilitate, și această volatilitate nu poate decât să aibă efecte surprinzătoare”, a spus Lulache.

Potrivit acesteia, este posibil să apară din nou astfel de situații, dacă nu sunt îndepărtate cauzele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parasuta Tariceanului vorbeste despre ce nu stie chiar deloc . Ea stie doar cum sa dea contracte hotilor de partid ...
0
0
Romane, de ce scrii cu majuscule? De regula o fac analfabetii, iar tu nu pari a fi... In rest, poate ai dreptate, nu ma pot pronunta...
0
0
ESTE PIATA DE ENERGIE VINOVATA? DAR TU TE-AI UITAT INTR-O OGLINDA ? NU CA NU AI HABAR DE SECTORUL ENERGETIC SI OCUPI POSTUL DIN CAUZA MULT PREA CASATORITULUI TARICEANU. SUNT MULTE CAPETE DIN NUCLEAR MAI DESTEPTE CA TINE DAR NU AU LOC CA NU SE PUPA CU POLITICUL.ASTA E MOTIVUL PENTRU CARE NICI TU NICI TARICEANU NU AGREEATI DEZVOLTAREA SECTORULUI ENERGETIC NUCLEAR, CA SA-I MEARGA LUI TARICEANU AFACERILE CU HIDROCARBURILE. CERETE AFARA PANA NU DISTRUGETI ACEST SECTOR.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218