REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

LUPTE CA-N FILME ÎN CENTRUL CONSTANȚEI! VIDEO!

LUPTE CA-N FILME ÎN CENTRUL CONSTANȚEI! VIDEO!

Replica API 23 februarie 2017 | 13:27 362

Imagini desprinse din filme pe străzile din municipiul Constanța. Chiar pe bulevardul Tomis mai exact. Este vorba despre tânărul din Nicolae Bălcescu, care a înjunghiat un angajat al magazinului Dovi. Acesta, Cătălin Marian Ene a fost încătușat de oamenii legii. Pe imagini se poate observa întregul "meci de box".

Amintim că politiștii din cadrul Secţiei 3, la data de 22.02.2017, ora 12.32, au fost sesizaţi, printr-un apel 112, că pe bulevardul Tomis din Constanța, în dreptul unei societăţi comerciale, respectiv magazinul Dovi, are loc un conflict spontan între doi bărbați. Poliţiştii au aplanat conflictul, cele două persoane implicate fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Mai exact, un tânăr de 18 ani, Cătălin Marian Ene, a mers în respectiva zonă și a cumpărat un tub cu gaz pentru a-și încărca o brichetă. Dar a fost nemulțumit, motiv pentru care a cerut să-i fie schimbat sau să i se returneze banii. Vânzătoarea a refuzat, iar atunci a intervenit un bărbat de 46 de ani, manipulant în cadrul respectivei societăți, Radu Daniela Pîntea. "Du-te de aici că nu-ți schimbăm nimic" – ar fi spus el. Acela a fost momentul în care tânărul de 18 ani și-a ieșit din fire, izbucnind un conflict spontan. După ce s-au lovit reciproc, tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt de mai multe ori. Ambii au fost duși la spital. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum tânărul de 18 ani poartă o conversație cu vânzătoarea, după care aceasta se sperie, închide geamul, iar în acel moment intervine celălalt angajat. Nici el s-a arătat prea calm, din contră, parcă ar fi imitat mișcări din filmele cu Jean Claude Van Damme. L-a îmbrâncit și lovit pe Cătălin Marian, acesta din urmă plecând. Apoi s-a întors în fugă pentru a se răzbuna pe Radu Daniel. A urmat o nouă rundă de loviri în mijlocul străzii, până când a intervenit o a treia persoană. Apoi, după colț, tânărul a "apelat" la lovituri de cuțit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
georgiana e de fapt un labar poponar care isi inflameaza curul pe aici, tristete mare ca nu i-o da nimeni
1
0
CINE A ZIS CA DONE E INFRACTOR SA L PUPATII IN CUR A FOST REGELE TIGARILOR DACA NU ERA EL VEDEATI TIGARII DOAR IN REVISTE
1
4
Valorezi in Elvetia 2000 euro , dar te spargem in kur inainte sa te vindem hazmi ratalia
3
1
bine ia facut copilu
1
1
georgiana, cand ai fost violata ultima data???
4
1
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
11
1
Acum cativa ani mi-a fost spart capul la capitol , furat telefon si portofel...am facut plangere la politie, care nu a facut nimic...m-am descurcat singur sa localizez telefonul, le-am spus unde si la cine este...si am fost eu luat la intrebari cum am putut sa fac asa ceva , ca ma interferez cu ancheta... sa intelegeti cum sa treaba cu politia romana
5
0
Sunt destule moldovence nesimtite care au devenit vanzatoare in Cta.Sunt client si nu mi AR pica bine sa primesc teapa.Sa nu se inteleaga ca tanarul a actionat normal.Daca vanzatoarea ar fi fost intelegatoare si educata, futalaul ei nu ar mai fi sarit sa il loveasca pe client
2
2
il victimizati pe buticar ca s a ales cu taieturi cand el a iesit din magazin si a inceput sa loveasca
5
1
Lasati romi sa locoiasca la cetru la costatnta ca romini sa omoare ntri iei romi vine cu cai pi bulivard si plibam turisti care vine la mari sa se scalde cistiti
4
0
Ce tot vorbiti prosti ? Avea cutit asupra lui.Cum putea un batran sa se opuna? Femeia din magazin de ce nu a sunat la 112?
1
1
pai uni spun ca populatia de ce nu se implica, nefiind poate nimeni acolo, ori sant niste oameni batrani, dar avem mai peste tot camere de vederi si pun intrebarea justitia ce face ? ai ancheteaza si mai ca nu le face NIMIC ei ce ai platim cu bani grei chiar de la ai saraci SIIIII ? Pai nu trebuie tocmai ei sa ajunga acolo in locul acestor jigodii ?
1
0
Reactia trecatorilor...nepasare!!!
7
1
patronul de la dovi e un infractor condamnat!
9
1
Fagadau, trezeste-te! Lasa filozofia la oparte si fa-ti datoria pt care te platim, fraiere! Si vezi de boul de Babu,ca manca moca prin oras si asteapta spaga si pt un part! Boilor!
15
3
..ca politie nu avem, asa este !
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102