REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Maior: Dezvoltarea relațiilor economice dintre România și SUA este o prioritate a mandatului meu

Maior: Dezvoltarea relațiilor economice dintre România și SUA este o prioritate a mandatului meu

Replica API 3 octombrie 2015 | 00:12 166

Ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, afirmă că dezvoltarea relațiilor economice dintre România și SUA reprezintă una dintre prioritățile mandatului său.

Potrivit unui comunicat de presă transmis vineri, George Maior a arătat, în timpul întrevederii avute joi cu președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, că nivelul de cooperare dintre cele două țări poate fi ridicat prin "sporirea investițiilor și creșterea volumului schimburilor comerciale".

"Dezvoltarea relațiilor economice dintre România și SUA este o prioritate a mandatului meu. (...) Trebuie să atragem noi parteneri economici și noi investiții în România. De asemenea, trebuie să începem să exportăm mai mult în SUA. Să fructificăm potențialul economic pe care îl are o economie puternică, cum este cea a Statelor Unite ale Americii", a declarat ambasadorul George Maior, potrivit sursei citate.

O misiune economică organizată de Camera de Comerț și Industrie a României și Bursa de Valori București a început, în data de 30 septembrie, o vizită în Washington DC.

Din delegația condusă de președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, fac parte reprezentanți ai unor companii importante din România din domeniile energiei, transporturilor și turismului și oficiali guvernamentali din ministerele Energiei și Transporturilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367