REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mamaia are un nou VIDEOCLIP de promovare pentru sezonul 2017

Mamaia are un nou VIDEOCLIP de promovare pentru sezonul 2017

Replica API 20 februarie 2017 | 10:12 389

Reuşit

Reuşit

A fost publicat noul videoclip de promovare al staţiunii Mamaia! În numai câteva ore filmuleţul a strâns peste 15.000 de vizualizări în mediul online. Reacţiile nu au întârziat să apară, astfel că acesta este apreciat de ceilalţi prin sutele de like-uri şi de comentarii pozitive. „În sfârşit un clip frumos de prezentare”, a spus Bianca. Cei care au vizionat filmuleţul au fost mai mult decât impresionaţi, lăsând aprecieri precum: „Absolut genial!”, „Sigur e Mamaia? Felicitări pentru toată munca depusă! Este foarte bun clipul!”, „În sfârşit, ceva profesional. Fără Loredana şi manelişti. Adresat inclusiv - sau mai ales - străinilor. Felicitări!!!”.

Paula SOLOMON

VIDEO:

Sursa video: Asociația Litoral-Delta Dunării

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
....te doare pul.a
0
0
pacat de munca lor, a iesit o varza amestecata! daca ar fi lasat doar cluburile si imaginile aferente acelor activitati, s-ar fi adresat clar unui target. Dar asa, amestecat cu copii, marinari, pescari si bunici... Oare cat a costat? Doar de curiozitate!
0
0
statiunea se numeste "maia". apartine papuasilor sositi cu oile.
4
0
bai tataie, ce avem noi aici,un kich fara cap si fara coada,un mehlem moldovenesc,sunt curios cati bani a costat aceasta salata de urzici de gunoi
5
0
Apar si maldarele de gunoaie in videoclip?Si tiganii care anul trecut taiau porcul pe plaja?Litoralul romanesc inseamna numai tigania din Mamaia?Ca parca numele este Asociatia Litoral- Delta Dunarii!Discriminare pe fata si sifonare de bani publici!
4
0
lung si plictisitor, mi-am pierdut interesul dupa primele 2 min ...
5
0
mamaia numai este nimica fara mazare , un mare kkt a ajuns , Pacat
3
7
Ala cu dereglatul psihic in budigai era mai valoros pentru ca a costat o gramada de bani...
3
1
7min dupa chipul si asemanarea corinei martin,mult sclipici tencuiala si ruj ,imagini haotice lipite fara sens cu pescari,avioane ,bricul mircea,soldati rusi,pitipoance cu buze tuguiate sau care alearga 3 fufe care isi dau cu mina prin par,ceva drogati din cluburile cu sampanie de la selgros si cu artifica.nu apar vinzatorii de porumb si tiganii cu ponce,gostodinele grase feseniste cu cearceafuri unu linga altul,cozile la autoserviri,maneloteca si tigania de la cazino si satul de vacanta,masini parcate haotic,cainii fara stapin mizeria de aqua magic,clubul de manele babele cu chei si cazare
8
1
Cine sa vina pe litoral daca anul trecut ex in statiunile de linga Mangalia nu au avut nuci macar iluminat stradal Nu msi zic de faleza stricata si dig gunoi pe plaji si preturi mari fara evenimente si total un litoral mort iar la Constanta unde este dat ca al doilea pe tara ca oras de hoti ce promovare ii faceti dupa ce Mazare si Nucusor a devaluzat tot judetul si mazariche se plimba liber hai oa ca promovatu saracie si atat .
4
1
Un videoclip naspa . Bani cheltuiti fara rost de madam Martin. Pur si simplu niste imagini lipite unele de altele fara nici o noima. Urmariti pt comparatie clipul de promivare al Untold si o sa vedeti cum arata un clip de promovare.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614