REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MAMAIA. Barmanii şi ospătarii din cluburi, instruiţi ce să facă în cazuri extreme de consum de droguri!

MAMAIA. Barmanii şi ospătarii din cluburi, instruiţi ce să facă în cazuri extreme de consum de droguri!

Replica API 20 iunie 2017 | 23:56 472

Agenţia Naţională Antidrog (ANA) prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CRPECA) Constanţa a iniţiat în data de 19 iunie, în staţiunea Mamaia, activităţile de informare antidrog şi cu privire la acordarea unor măsuri de prim-ajutor în anumite situaţii de criză datorate consumului de droguri.

La activitatea de informare au participat 48 de angajaţi ai clubului Fratelli şi Luv respectiv barmani, ospătari, hostess, agenţi de securitate, manageri, beach boy/girl.

Echipa de specialişti a CRPECA Constanţa compusă din formatori autorizaţi ANC şi medic specialist a prezentat simptomele prin care se poate recunoaşte o intoxicaţie cu droguri, semnele prezente în cazul supradozei, prim-ajutor în cazul intoxicaţiei cu droguri şi recomandări pentru reducerea riscurilor.

Activităţile de informare au ca obiectiv informarea întregului personal al cluburilor din Staţiunea Mamaia (Crazy, Fratelli, Ego, Bamboo, Loft, Luv, Kudos şi Door’s) şi al evenimentelor muzicale de amploare de pe litoralul românesc, în scopul dobândirii unor deprinderi cu privire la modalităţile de intervenţie în anumite situaţii de criză cauzate de consumul de droguri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lepadatura mea se parfumeaza sa nu miroasa a hoit!!!! Bine ca s-a inventat parfumul ptr nulitati ce suntem
3
0
Vezi ca ma-ta are cratima!continua s-o lingi pana iti spune ea daca te primeste sa intri pe unde te-scos!ti-a cumparat diplome ,trepanatule
2
0
HAHAHA ! Si-a dat mata like singura slugo ! Si vad ca te-am descris perfect de te-ai oparit asa tare . Vai de pula voastra ! Da-ti cu ciocu la tastatura aiurea cand defapt in realitate..... sunteti 0 !
0
0
Bai pramatie de la 11:35 vezi ca sunt multe maini in tara asta care arata asa cum le descrii tu si,de pe urma muncii lor tu si ma-ta care te-a basculat gramada, beneficiati de hrana,constructii,servicii utilitare!Ce mm produci tu ba,ptr ca sa fie de folos indivizilor din societatea in care traiesti?FMM de spalat si nesimtit! Muncitorii sunt mai simtiti ca tine!
8
0
Impuscati-i pe loc sa nu se chinuie iar norodul sa ia aminte!
2
0
Ptr 11:35 cu cine ba,zdreanta,esti tu cumatru?Cumetre sa-i zici lu tac-tu ptr ca el te-a facut o loaza cu diploma!
13
1
Ptr11:35 Aha, si idiotii care ,,nu stiu sa se drogheze,, - sic,au nevoie de ajutorul altor idioti care stiu,si sa ii ajute ca sa mai ce ...ca indivizii odata cu plecati pe calea asta sunt dusi!chestia cu ajutorul vostru e sa mai scoateti si voi niste salarii de ong ,nicidecum ca va pasa de creierele drogate!nu te ingrijora tu de mainile mele,uita-te la ale tale ca arata ca de pianist mort,cu ele te ajuti sa le iei la amaratii aia ultimii bani!chiar daca ai trecut prin curtea scolii tu esti la nivelul unui cioclu !ti-ai ales o cariera de succes!sa fie la tine acolo! De ce ti-ai dat like singur?
13
4
23:26 Cumetre nu stiu cine esti dar dupa ideiile care le ai probabil esti un tzarus muncitor frustrat care are lopeti in loc de maini pline de bataturi si impregnate cu praf si jeg, Aceste activitati de informare sunt foarte bine venite pt. ca asta este realitate, foarte mult lume consuma narcotice, in afara, in special vest, se practica de foarte mult timp aceste lucruri, pt ca sunt foarte multi copii idioti care nu stiu sa se drogheze si sunt predispusi la cei mai rau . Bravo Institutiilor .
4
26
Mai pe scurt turnatori ca pe timpuri
18
2
Ca pierdem timp!O masura de prim-ajutor: daca au ochii rosii ca la iepuri si nu isi mai stiu nici cum ii cheama,futeti- le o tigaie grea -se mai gaseste la promotie- in cap sa nu se mai chinuie!
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614