REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mamaia, la 110. Turiştii vin pentru „week-end-ul de sex” sau cea mai nouă modă: hotelurile exclusiv pentru adulţi

Mamaia, la 110. Turiştii vin pentru „week-end-ul de sex” sau cea mai nouă modă: hotelurile exclusiv pentru adulţi

Replica API 10 august 2016 | 00:04 816

De toate pentru toţi

De toate pentru toţi

Sursa foto: Shutterstock

Staţiunea Mamaia se pregăteşte să serbeze 110 ani de existenţă. Fix în această perioadă, un festival care a încântat turiştii week-end de week-end, cu spectacole, piese de teatru, concerte, are programate şi câteva cântări lăutăreşti. În ciuda criticilor, puţini ştiu că lăutarii de la Mahala Rai Banda, spre exemplu, sunt apreciaţi peste tot în lume unde au susţinut spectacole. Asta pentru că muzica lor nu se traduce prin „manele”, dar, în fine, totul ţine de gusturi.

Cum arată Mamaia la cei 110 ani ai săi pe care urmează să îi serbeze? Ei bine… e un amestec „cu de toate”: de la lux la jalnic, de la aglomeraţie la... dezmăţ şi aşa mai departe. Că tot am pomenit cuvântul „dezmăţ”, ei bine, în Mamaia nu vin doar părinţi cu copii sau turişti străini de vârsta a doua sau a treia. În Mamaia vin tineri din Capitală şi nu numai, pentru week-enduri fierbinţi, în cluburi. O parte din tineri programează şi ceea ce se poate spune că a devenit o modă: „sex la camera de hotel”. Îşi aranjează această escapadă din timp, sună la aşa-zisele saloane de masaj sau „comandă” pe Internet tinere disponibile să întreţină relaţii sexuale contra-cost. Asta este marea lor distracţie la mare.

Dar Mamaia are oferte şi pentru cei care, taman în toiul verii, organizează trainig-uri. Dar, asta nu e tot: o nouă modă pare să se contureze (şi se adresează unei categorii de nişă pentru staţiunea „perlă”): hoteluri adresate strict adulţilor, nu şi copiilor! În zona plajei Kudos din staţiunea Mamaia există un hotel de 4 stele, adresat celor care au de la 16 ani în sus! De precizat că întâlnim acest concept şi în Vama Veche, la un hotel renumit, fapt care ne făcea să ne întrebăm ce se întamplă în camerele respective. Sau poate că… sunt doar cupluri care chiar nu doresc să fie deranjate de copii şi să aibă parte de… linişte !

Pentru a afla de ce au optat pentru regula „only adults, 16+”, am discutat cu un reprezentant al hotelului din staţiunea Mamaia, Cristina Radu. Aceasta ne-a explicat că ei s-au axat pe clienţii care vin sa petreacă în cluburile din Mamaia, şi care nu vor sa fie deranjaţi. „Avem un corp nou în hotel şi este exclusiv pentru cei care au peste 16 ani. În caz contrar, nu îi acceptăm!

Clienţii noştri doresc sa nu fie deranjaţi de gălăgia copiilor, de uşile trântite, camerele fiind mult mai liniştite şi confortabile. Majoritatea clienţilor care vin la noi sunt cupluri care se distrează noaptea prin cluburile din Mamaia, iar apoi doresc să se odihnească liniştiţi. Ei pot chiar să aleagă dacă vor să vină sau nu camerista, printr-o aplicaţie nou implementată”, a precizat Cristina Radu.

Gabriel GÎRBACI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau si eu sa ma cazez la acest hotel cu sotia pt ca mia promis o partida de sex in trei ,cu camerista miar placea,iar apoi poate gasim si un camerist sa ofutem bine pe nevasta mea. Miar placea sa ovad cum face cand da de pula straina..CUM SE NUMESTE HOTELUL ,EU SUNT CONSTANTEAN.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218