REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Managerul Spitalului Judeţean a dispus dotarea saloanelor cu aer condiţionat şi frigidere

Managerul Spitalului Judeţean a dispus dotarea saloanelor cu aer condiţionat şi frigidere

Replica API 29 iunie 2016 | 00:58 203

În sfârşit!

În sfârşit!

De câteva zile bune, vara şi-a intrat în drepturi. Canicula a pus stăpânire pe toate zonele ţării, româniii resimţind temperaturi de până la 40 de grade. Căldura insuportabilă este şi în spitalele din ţară, pacienţii simţindu-se că se topesc din cauza temperaturile foarte mari, în condiţiile în care suferă de diverse probleme de sănătate. Consumă multă apă, îşi fac vânt cu prosoapele, dar degeaba, în saloane sunt peste 35 de grade Celsius. La Constanţa, conducerea Spitalului Judeţean Constanţa a luat măsuri. Cel puţin, la secţia de Oftalmologie. A dotat saloanele cu aer condiţionat şi cu frigidere. După cum se ştie, acest lucru nu era întâlnit în anii anteriori, pacienţii plângându-se, de nenumărate ori, de faptul că reprezentanţii spitalului nu caută soluţii pentru a putea oferi bolnavilor condiţii minime de confort în perioada caniculară. Urmează dotarea secţiei de dermatologie, în regim de urgenţă. Managerul Cătălin Grasa spune că acesta este doar începutul, urmând ca, în perioada imediat următoare să instaleze acest gen de aparate şi în alte saloane. „Tot o să facem chestia asta. Mi se pare o chestie de bun simţ, au cerut oamenii. Se pun şi-n alte saloane. Sunt secţii care cer, uite ce temperaturi sunt! Încercăm să venim în ajutorul cadrelor medicale şi ale pacienţilor. În funcţie de posibilităţi, venim în sprijinul pacienţilor, dotăm saloanele cu aer condiţionat, frigidere. Urmează şi celelate saloane“, a declarat, pentru „Replica”, Cătălin Grasa. Nici secţiile exterioare ale spitalului nu vor fi neglijate, anunţă managerul. Se va reabilita, acolo unde este cazul, se va igieniza şi, de asemenea, se vor dota saloanele cu aparate de aer condiţionat. „O să facem şi igienizarea secţiilor, suntem obligaţi, nu numai clădirea aceasta, ci şi la Agigea, la Eforie Sud, unde sperăm să se termină lucrările cât mai repede. Am fost la Dermato- Venerice, am văzut cu ce putem să-i ajutăm, văruim pereţii. Acolo au aer condiţionat, dar o să mai montăm în câteva saloane“, a conchis Grasa.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A DOTAT EL SPITALUL CU FRIGIDERE.DOTARE AR TRE SA AIBA EL ISUSI MA REFER LA EMPATIE.STIE LA CE MA REFER KKTU.CAPATINA SA OCUPAT DE ACHZITIA FRIGIDERELOR.ASA CA MAI USOR CU MICATU DE KKT CU LAUDELE.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614