REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mangalioții, REVOLTAȚI de apariția ''zidului chinezesc'' pe faleză

Mangalioții, REVOLTAȚI de apariția ''zidului chinezesc'' pe faleză

Replica API 21 martie 2016 | 14:03 330

La Mangalia se află în construcție un zid despre care locuitorii susțin că are peste 1,70 de metri și că ar fi vorba despre... o lucrare "extraterestră". Precizăm că acesta delimitează faleza veche a orașului care se află în proces de reabilitare. În acest sens locuitorii orașului au făcut și o petiție intitulată „Salvați Aleea Teilor! Nu zidului de pe faleză”. De cealaltă parte, Poliția Locală Mangalia vine cu explicații.

Clik pe poze!

Inițiatorul petiției susține că acest zid este total inoportun și că nu trebuie construit. „Amintirile mele sunt legate de această faleză și de priveliștea minunată pe care o admiram plimbandu-mă pe Aleea Teilor! Era un loc superb, un loc în care mi-aș fi dorit să îmi plimb prima dată copilul, un loc despre care povesteam tuturor, dar acum acolo se construiește un zid! Vă rog, pe toți cei care iubiți acest oraș, să semnați această petiție!”, a scris Valentin Apostol, inițiatorul petiției. În tot acest timp cetățenii orașului Mangalia sunt preocupați să comenteze și să își spună opiniile pe site-urile de socializare, ba chiar vor să organizeze și un miting. „Se pare ca se anunță o invazie. Primaria angajează arcași cărora le este deja asigurat locul de muncă. Lăsând gluma la o parte, noi cetățenii Mangaliei trebuie să facem un miting să oprim construcția Marelui Zid de la Mangalia. Deja își bat joc de noi. Cum dracu sa te mai plimbi cu copilul pe faleză și mai ales de ce?” a scris un mangaliot pe pagina sa de Facebook. Cum totul are și o explicație, directorul executiv al Poliției Locale Mangalia, Mihai Angelescu, îi liniștește pe cetățeni și explică care este de fapt atribuția acestui zid. „Este un proiect European aprobat de Consiliul Local. Nu va fi de 1.70 m în nici un caz, el va avea maxim 60 de cm înălțime. Este o vâlvă creată politic. Acest zid este un parapet care face legătura cu Aleea Teilor și râpa care dă în faleză, iar rolul său este unul de protecție.” a declarat pentru Replica Mihai Angelescu.

Așa va arata faleza la final, cu parapet de protectie de 60-80 cm, spun reprezentanții primăriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la-ti votat sa va fut, dar ma intreb unde a pus placile cu artistii ce iera un farmec ca sa vezi cei ce au apreciat acest oras la aceea vrem cu siguranta stie el ca acum al urasc toti, inclusiv tembelii sustinatori !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218