REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mariana Gâju e fericită: Primăria Cumpăna a câştigat o imprimantă

Mariana Gâju e fericită: Primăria Cumpăna a câştigat o imprimantă

Replica API 29 noiembrie 2014 | 00:28 87

Mariana Gâju (dreapta)

Mobilizare ca la carte, din nou, la Cumpăna, localitate care a participat între 26 şi 28 noiembrie la cea de-a VII-a ediţie a „Competiţiei celor mai bune practici în administraţia publică din România”. Evenimentul, organizat la Braşov de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), a avut drept scop “acela de a identifica, evidenţia şi disemina cele mai eficiente şi inovative iniţiative din administraţia publică, de a face cunoscute experienţa şi rezultatele remarcabile ale autorităţilor şi instituţiilor publice din România”. Vineri, primarul de la Cumpăna, Mariana Gâju, s-a întors triumfătoare de la Braşov, anunţând că localitatea sa a ocupat locul al III-lea în competiţie. De altfel, singura comună care nu s-a întors cu mâna goală de la eveniment.

„Alături de două doamne inspector de la Asistenţă Socială, vin de la Braşov, unde Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a ţinut un concurs de proiecte, unde şi comuna Cumpăna a fost înscrisă, alături de municipii, oraşe, primării şi consilii judeţene. (...) Am câştigat locul trei, singura comună premiată! Premiul constă într-o imprimantă multifuncţională. Proiectul se referă la serviciile sociale acordate grupurilor vulnerabile”, a spus Gâju, pentru „Replica”. Comuna Cumpăna a câştigat locului al III-lea în cadrul Pilonului 2, la Secţiunea Servicii publice în sprijinul grupurilor vulnerabile, unde a prezentat proiectul „Împreună pentru o şansă reală la educaţie”. Comuna Cumpăna este singura comună premiată din celelalte comune participante, alături de primării de municipii şi oraşe.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367