REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Maşina lui Batman, în variantă românească, construită de un bărbat din Eforie!

Maşina lui Batman, în variantă românească, construită de un bărbat din Eforie!

Replica API 30 mai 2015 | 12:52 1099

O vinde

O vinde

Uite cum a putut să transforme un animator în cluburi (costumat în robot) o maşină Nissan, din 1995! Pasiunea şi ambiţia fac front comun, atunci când vine vorba despre Iulian Tudor, din Eforie. Pasionat de lumea motoarelor şi a maşinilor de epocă, Iulian a reuşit să transforme un Nissan în maşina lui Batman. A lucrat o lună de zile la ea, iar acum o vinde cu 1.800 de euro. Bărbatul pregăteşte alt proiect de acest gen, însă mai spectaculos.

Maşina lui Batman, în variantă românească! Iulian Tudor este un bărbat din Eforie, şofer şi animator în cluburi, care a fost pasionat încă din tinereţe de motoare. Şi, nu orice fel de motoare, ci cele de epocă. Aşa că, a mers la dezmembrări, şi-a cumpărat un Nissan din 1995 cu motor de 1600 de cm cubi şi, într-o lună, l-a transformat în maşina lui Batman, cu doar 1.000 de euro. Bijuteria este realizată din polistiren şi fibră de sticlă. „Am lucrat o lună de zile la maşină. Am cumpărat-o de la dezmembrări, era un pic lovită, şi, cu tot cu achiziţie, am investit în jur de 1.000 de euro. Am făcut-o din pasiune, nu neapărat ca să o vând. Am tăiat-o până la şasiu şi am construit maşina. Singur am făcut, nu-mi place să fiu ajutat“, a spus, pentru „Replica”, Iulian Tudor. Maşina se vinde cu 1.800 de euro, însă nu poate fi folosită decât pentru imagine, nu se poate circula cu ea pe drumruile publice. „Foarte mulţi oameni mă sună, însă doar ca să circule cu ea. Eu le-am explicat că funcţionează, dar nu se poate circula pe drumurile publice, e o maşină de reclamă. N-am finisat-o pentru că mă costa foarte mult, în jur de 2.000 de euro“, a specificat Iulian Tudor. În urmă cu un an a făcut şi o replică perfectă a maşinii lui Fred Flinstone, pornind de la şasiul unui trabant. „Am mai modificat şi alte maşini, am făcut maşina lui Flinstone, am vândut-o cu 1.300 de euro. A ajuns “La Canapele“, în Vama Veche. Trabanturile acelea de la acelaşi local, cu mese şi scaune, tot de mine sunt făcute“, a mai spus Iulian Tudor. Constănţeanul pregăteşte un alt proiect, mult mai spectaculos. Vara viitoare vrea să facă senzaţie, pe plajă şi pe apă, cu un... jeep. „Pentru la anul o să fac un jeep, să merg cu el la mare, pe nisip, să intru pe apă şi să ies la Eforie Nord“, a promis Tudor. Iulian este şofer însă, de ceva timp, face animaţie prin cluburile din ţară şi străinătate. Se costumează în robot, făcut chiar de el, şi face un adevărat spectacol de lumini. „Merg în cluburi în Franţa, Italia, România, Timişoara, am spectacole cu robot, inventat de mine, are picioroange şi este plin de leduri. Am fost primul pe România care inventat un asemenea robot“, a conchis Iulian Tudor.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614