REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Matei îi mai face o bucurie lui Calapod: îl face cetăţean de onoare pe Sponte

Matei îi mai face o bucurie lui Calapod: îl face cetăţean de onoare pe Sponte

Replica API 26 iulie 2011 | 00:00 148

Primarul din Năvodari ar colabora şi cu PDL, şi cu Jean Paul Tucan

Primarul din Năvodari ar colabora şi cu PDL, şi cu Jean Paul Tucan

Se apropie Zilele oraşului Năvodari, dar şi ziua de naştere a primarului Nicolae Matei, aşa că social-democratul a convocat joi, 28 iulie, o şedinţă de consiliu în care vrea să îşi arate nu doar disponibilitatea la colaborare, dar şi generozitatea. Că unii nu văd cu ochi buni demersul, e altceva, cert este că Matei se declară extrem de serios şi hotărât să recunoască meritele aleşilor locali, indiferent de culoarea lor politică. Dar despre ce este vorba? Ei bine, Nicolae Matei a iniţiat un proiect de hotărâre prin care consilierului PDL Stere Sponte îi va fi acordat titlul de cetăţean de onoare al oraşului. Nu putem adăuga decât că gestul l-a şocat pe liderul PDL Năvodari, Tudorel Calapod.

"Le doresc tuturor colegilor să ajungă ca el (n.r.- ca Stere Sponte) şi să fac treabă în folosul oraşului. Şi le promit că o s-i fac şi pe ei cetăţeni de onoare. Chiar şi pe Tudorel Calapod, că am nevoie şi de cineva care să m critice", a declarat Nicolae Matei, primarul adăugând că demersul său este justificat de mandatele de până acum ale lui Sponte. "Sponte a contribuit la liniştea din Consiliul Local, fără de care nu aş fi putut să îmi fac treaba. Este oricum o recunoaştere a mea pentru influenţa pe care a avut-o de-a lungul timpului în consiliu", susţine Matei, el îndemnând ca în continuare consilierii să păstreze aceeaşi atitudine de linişte. "Îmi doresc să fie linişte în Consiliul Local. Vreau să fim eficienţi pentru locuitorii oraşului", spune primarul. Ba chiar este dispus la colaborare şi cu PDL, mai precis cu Tudorel Calapod, dar şi cu liberalul Jean Paul Tucan, care însă nu mai este consilier. Revenind la Stere Sponte, Nicolae Matei a ţinut să mai adauge câteva lucruri - care cel mai probabil nu îi vor pica bine la stomac lui Tudorel Calapod -, şi anume că: "Am făcut această nominalizare pentru cetăţean de onoare de rang I pentru că este cel mai valoros consilier din Năvodari. Şi cred că prinde bine chestia asta şi PDL-ului". Pentru a demonstra că este mai mult decât binevoitor, Matei a adăugat şi faptul că înţelege "frustrările" unora: "Eu am fost mai inspirat, mai norocos în a-mi alcătui echipa, care mă ajută. Frustrarea vine când văd ce realizări are oraşul cu mine primar", a conchis Matei.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369