REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mazăre: Când mi s-a pus hârtia în faţă şi mi s-a spus că sunt acuzat de luare de mită pentru construirea cartierului nu înţelegeam, nu-mi venea să cred...

Mazăre: Când mi s-a pus hârtia în faţă şi mi s-a spus că sunt acuzat de luare de mită pentru construirea cartierului nu înţelegeam, nu-mi venea să cred...

Replica API 23 aprilie 2014 | 00:00 120

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat în direct la Antena 3 că nu a fost citat niciodată înainte de a fi reţinut în cazul în care a fost acuzat de luare de mită.

"Când mi s-a pus hârtia în faţă şi mi s-a spus că sunt acuzat de luare de mită pentru construirea cartierului nu înţelegeam, nu-mi venea să cred. Nu am fost citat niciodată", a povestit Mazăre, la Antena 3.

Edilul Constanţei a comentat şi pe marginea faptului că imaginile cu reţinerea sa de către mascaţi au apărut foarte rapid în presă: "Imaginile au ajuns la presă cum au ajuns şi stenogramele după primul proces".

De asemenea, Mazăre a dezvăluit câteva lucruri mai puţin cunoscute din referatul procurorilor.

"În referat scrie procurorul aşa: Şi-a stabilit întâlnire cu investitorul israelian. Nu discută nimic la telefon, dar faptul că n-au discutat şi că-şi stabileau întâlnire denotă caracterul ascuns şi subversiv al acţiunilor", a spus Mazăre.

În acelaşi timp, primarul a explicat că nu a fost contestată legalitatea achiziţiei, care e perfect ideală. Însă, în opinia procurorilor, acest lucru nu înseamnă că Radu Mazăre nu a primit mită.

În direct de la Constanţa, oamenii din cartierul Henri Condă, construit de Radu Mazăre, au ţinut să-şi arate încă o dată solidaritatea faţă de primarul lor, mai arată Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614