REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mazăre: Cartierul Henri Coandă este cel mai curat din oraş, o să apară şi pe posturile internaţionale ca exemplu de convieţuire

Mazăre: Cartierul Henri Coandă este cel mai curat din oraş, o să apară şi pe posturile internaţionale ca exemplu de convieţuire

Replica API 23 aprilie 2014 | 00:00 172

Dacă e marţi, primarul Constanţei dă cu subsemnatul la IPJ

Dacă e marţi, primarul Constanţei dă cu subsemnatul la IPJ

Primarul Constanţei este cercetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, în libertate, dar sub control judiciar, motiv pentru care trebuie să se prezinte la Poliţie în fiecare săptămână. Acesta şi-a ales ziua de marţi, orele 12.00. Nici a treia zi de Paşte nu a făcut excepţie de la regulă, edilul fiind prezent la IPJ Constanţa, acolo unde a vorbit şi despre imnul staţiunii Mamaia care, din câte se pare, are de suferit din pricina cercetărilor DNA. De asemenea, acesta a precizat că Henri Coandă, cartierul social, este cel mai curat din Constanţa.

După cum a precizat săptămâna trecută, mai multe licitaţii din Constanţa au avut de suferit, nemaiprezentându-se nimeni după ce au început cercetările procurorilor DNA. Aici este încadrat şi imnul staţiunii Mamaia, despre care primarul a spus că va verifica ce s-a întâmplat cu achiziţia. "Când plec de la Poliţie, voi merge la birou, acolo o să vedem ce s-a întâmplat cu achiziţia. O să văd dacă vom găsi melodia. În rest, lucrările în staţiunea Mamaia sunt în toi. Am fost ieri şi alaltăieri (duminică şi luni - n.r.) la o plimbare pe faleză. În mare parte din faleza care este intrată în reparaţie capitală va fi la stadiul de beton de 1 mai. O să mai fie porţiuni unde vor exista zone pietruite, dar ele nu sunt în partea de nord, unde se axează turiştii când vin la distracţie", a declarat primarul. Acesta a menţionat că s-a dat cu zmeul, spre Periboina, cam o oră şi jumătate, în a doua zi de Paşte, şi a fost "senzaţie". "Nu e vorba că m-am dat cu zmeul ca să dau caloriile jos, pentru că la mine Paştele nu a însemnat niciodată o bucurie a burţii. Mi-au făcut fetele cozonaci, dar asta nu înseamnă că am îndesat în mine atâta cozonac. Cred că e mai mult o bucurie spirituală. Nu sunt d-ăsta care să mănânc atât de mult", a completat Mazăre. Tot el a ţinut să evidenţieze şi faptul că musulmanii din cartierul social Henri Coandă au mers să ia lumină. "Aţi văzut câţi musulmani erau cu lumânările de Paşti? Aşa ceva... Când o să terminăm cartierul, o să fie un exemplu. O să vedeţi dacă nu o să se dea pe posturile internaţionale ca exemplu de convieţuire. Pentru că acolo sunt creştini, musulmani, machedoni, care trăiesc la un loc şi nu au existat scandaluri interetnice. Să treceţi pe acolo şi o să vedeţi că, în opinia mea, este cel mai curat cartier din oraş". a mai spus el. Însă, terminarea construcţiilor cartierului este momentan în ceaţă pentru că: "Le este tuturor frică, dar să sperăm că o să fie o ofertă. Suntem acum în a doua, am reluat licitaţia şi, de avantajoasă ce era, iar nu s-a prezentat nimeni, dar poate se prezintă. Le-am promis oamenilor că o să le facem şi geamie", a precizat primarul.

Primarul: O domnişoară poliţist drăguţă mă preia de la intrare...

La ieşirea din sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, primarul a arătat coala de hârtie pe care dă cu subsemnatul în fiecare marţi. "E o hârtiuţă, cu o domnişoară poliţist, drăguţă de altfel, care mă preia de la intrare, mă duce în birou, semnăm, şi eu şi dumneai, pe hârtiuţa ei, pe a mea. Eu o dau pe a mea şefei me-le de cabinet că eu sunt zăpăcit la hârtii şi le pierd şi aia e. Da, văd că am ceva spaţii aici, pe hârtie, pe termen lung. Sănătoşi să fim că le ducem pe toate", a spus el.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367