REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mazăre crede că noul Guvern îi va îndeplini dorinţa: Portul, la municipalitate

Mazăre crede că noul Guvern îi va îndeplini dorinţa: Portul, la municipalitate

Replica API 5 martie 2014 | 00:00 120

Ieşirea PNL de la guvernare lasă drum liber administraţiei locale, dominată de PSD, să îşi îndeplinească visul: acţionar majoritar al CN APMC SA, în traducere liberă - preluarea Portului Constanţa. În cadrul şedinţei de consiliu local, organizată miercuri, la un hotel din staţiunea Mamaia, Mazăre s-a arătat mai încrezător ca oricând în privinţa preluării pachetului majoritar. Dacă, până acum, a invocat în dese rânduri, nerespectarea promisiunii din partea premierului Victor Ponta, Mazăre se simte mai optimist: "Dacă trece noul Guvern, sigur vom fi în varianta discutată privind acţiunile Portului Constanţa", a declarat Mazăre, după şedinţă.

Speranţele lui Mazăre ar putea veni chiar de la noul ministru al Transporturilor, Dan Şova, ocazie pe care edilul Constanţei o vede ca pe o oportunitate de reîmpărţire a acţiunilor, aşa cum au fost convenite în 2013: "Va fi exact cum am convenit cu premierul şi am reluat discuţia asta acum, pentru că s-a schimbat ministrul. Dacă trece Guvernul, pentru noi, pentru Constanţa, şi pentru ceea ce am promis eu constănţenilor este un lucru fantastic", a menţionat Mazăre.

Edilul Constanţei speră măcar la un procent de 33% şi şi-a exprimat convingerea că are susţinere din partea lui ova, care şi-a asumat punerea în aplicare a angajamentului: "De luni, directorul portului este la uşa ministrului ova cu procedura de transfer, cu procedura de listare a acţiunilor, cu firma care este desemnată să le scoată la Bursă ş.a.m.d.", a menţionat Mazăre.

Vom reveni.

M.F.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367