REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Medicii constănțeni au elucidat misterul "circului" din Portul Tomis!

Medicii constănțeni au elucidat misterul "circului" din Portul Tomis!

Replica API 6 martie 2017 | 00:11 554

Început de weekend "savuros" pentru constănțenii care s-au plimbat sâmbătă, 4 martie a.c., pe faleza Cazinoului! Aceștia au fost martorii unui adevărat circ provocat de o tânără din Galați! Femeia și-a vandalizat propria mașină și a aruncat mai multe obiecte aflate în autoturism. Inițial, se credea că aceasta este ori sub influența alcoolului, ori consumare droguri. După investigații însă, rezultatele ambelor teste a fost negative. În final, gălățeanca a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Constanța! Ce au descoperit medicii constănțeni? "Are tulburare afectivă bipolară, episod maniacal. Nu știm dacă lua sau nu tratamment pentru că s-a externat în aceeași zi, la cererea părinților care au venit și au luat-o. Dar da, mai fusese diagnosticată, mai fusese internată și urmase tratament la un moment dat. Are voie să conducă, nu i se poate suspenda definitiv permisul pentru o afecțiune psihică care a fost o dată două săptămâni și probabil că o să mai fie vreodată”, a spus Diana Cîrjaliu,șefa Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu pot trece cu vederea .... insa nici nu stiu daca este vreo cale legala ca aceasta fata sa conduca pe drumurile publice un autovehicul ... Cert insa am vazut inca odata ca Romania este plina de "Cocalari" , fricosi , idioti , si etc . Nimeni nu sa dus sa o ajute pe acea femeie .. o vorba frumoasa , ceva sa o calmeze ... noi stim sa filmam si sa urcam pe facebook , youtube ... neam ne traista .... Rusine ! Romania trebuie decocalarizata !
2
0
Si Caterine Zeta Johns,sotia lui Michael Duglas sufera de tulburare bipolara.A fost desigur internata la psihiatrie.Acum un an, doi,cand cei doi se si separasera, fiecare traind in case separate.Se punea problema divortului.Intre timp am impresia ca si-a mai revenit cu tratament.Pacat ca presa,televiziunile sunt mute in privinta acestor boli grave,acestor bolnavi care fac atata rau celor din jur mai ales.Stiti ce inseamna sa ai un patron cu pr psihice si ce pr poate face acesta angajatilor? Nici ITM nu-si inchipuie, nici PARLAMENTARII.Rusine ziaristilor ca nu abordeaza asa teme,caci vedeti aud
0
1
pe soselele tarii.
6
1
Oameni buni, sunt persoane care au avut chiar mai multe internari la psihiatrie, medicu ii spune sa nu conduca, dar credeti ca nu conduce? O da, conduce, si e o persoana f nervoasa la volan, gesticuleaza, se ia la harta verbala cu ceilalti conducatori, si de cele mai multe ori nu respecta regulile si semnele de circulatie. Si stiti, mai e si patron de firma. Scularea cei din Parlament care nu cunoasteti medicina si dati legi dupa ureche! Cand se intampla accidente sau pr.datorita acestor bolnavi si voi ar tb sa raspundeti. Lasati niste monstri sa creada ca pot face orice. Sunt BOLNAVI psihici!
4
1
Eu am fututo pe Georgiana
8
3
probabil tu esti fututa destul de violatorii din Vaslui, iti permiti sa judeci, zdreanto
5
0
La cati tampiti conduc lumea,ce mai conteaza cine conduce o masina?In viitor,probabil pentru cateva voturi alesii neamului vor da o lege sau OUG prin care cei cu probleme ,,la mansarda" vor obtine permisul de conducere pt.categoriile de autovehicule fara examen!
3
1
Sunt niste ciocoflenderi cu cas la gura toti cei care au ras de ea. Afectiunea bipolara nu o poti lasa fara tratament. E usor inferioara schizofreniei care fara pastile te transforma in monstru. Mult noroc pe viitor tinerei!!!
5
1
Pacat de ea, pentru ca este frumoasa si desi are probleme la "computer", nu pare deloc proasta, ba dimpotriva! Daca va reusi sa isi gaseasca echilibrul mental, daca isi va gasi un sot intelegator, calm si cu rabdare, probabil ca va reusi sa duca o viata normala. Ar fi pacat de tineretea si de frumusetea ei sa sfarseasca nebuna prin spitalele de psihiatrie...
21
2
Tulburare afectiva bipolara cu episoade maniacale?? Cum pana mea nu i se poate suspenda permisul ??? !!!! Cand o sa se urce cu masina pe vreun pieton atunci sa cautati filmuletul asta ...
15
8
Ai dreptate intr-o anumita masura....dar....sincer...cum sa ii mai permiti sa conduca uneia cu probleme psihice destul de ...grave?? daca simte intr-un moment de criza sa intre cu masina in cineva...oare mai esti asa permisiv???
21
3
Un popor de prosti,needucati simanelisti.Prostul care filma putea folosi telefonul sa anunte ambulanta dar asta implica si folosirea creierului si... probabil ca-i lipsea.In schimb,martalogii ,se amuzau pe sea acestei tinere BOLNAVE.Idioti ,fiii canalistilor si mogaldanilor,ce sa le ceri!
31
2
Era cam nefututa
20
22
Oameni fara suflet, necivilizati si fara compasiune fata de semenii lor. DE FAPT CEI DE PE LINGA EA SI CARE FILMAU AR TREBUI SA MAI TREACA PE LA RECICLARE
24
3
Cel care a filmat si a postat pe fb este un dobitoc la fel ca si cei care s au amuzat pe seama ei
37
7
In Ro daca militia agreseaza un cetatean cu o problema mecanica a masinii si nu iti gaseste nimic inventeaza ca esti nebun ca sa fie credibili in fatza cetatenilor spalati pe creier de sistemul hotz satul de luat mita de la radarul ascuns in boscheti pina la amenzile date ilegal la cine doreste el da in Constanta cand fura Mazare si Nicusor Constantinescu de ani de zile de ce nu ii vedea militia si cand i sa stricat masina fetei a venit nustiu cate masini de politie sa o intimideze si sa i caute un motiv de incriminare cerea un buletin apoi un telefon rusine politiei.
10
15

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102