REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Medicul care elibera fişe medicale pe şpăgi nu vrea să rămână după gratii

Medicul care elibera fişe medicale pe şpăgi nu vrea să rămână după gratii

Replica API 17 iunie 2014 | 00:00 142

A contestat decizia magistraţilor

A contestat decizia magistraţilor

Adela Grigore, medicul constănţean care activa în cadrul Policlinicii Sormed de pe strada Meşterul Manole numărul 3 şi care primea şpagă pentru a trece "clinic sănătos" pe fişele celor ce urmau să obţină permisul de conducere sau de port - armă, nu vrea să rămână după gratii. Aceasta a fost arestată pe 13 iunie, decizie luată de magistraţii Tribunalului Ialomiţa, dar a depus contestaţie pe 16 iunie.

Policlinica Sormed Multiplus din municipiul Constanţa, situată pe strada Meşterul Manole numărul 3, oferă un pachet de servicii medicale complet, de la neurologie, oftalmologie, psihiatrie, boli interne şi până la investigaţii paraclinice sau analize de laborator sau medicina muncii. Aici profesa şi medicul Adela Grigore care, potrivit procurorilor din Ialomiţa, era implicată într-o grupare infracţională. Aceasta primea bani prin intermediul unui instructor auto din Ialomiţa, Liviu Roibu, pentru a elibera fişe medicale unor persoane ce urmau să obţină permisul de conducere sau de port - armă. În acelaşi dosar mai sunt suspecţi şi Ionuţ Nicuale, Sorin Ionuţ Stoica şi soţia acestuia, Ramona Stoica, dar şi Radu Marius Jenel care a pretins şpagă susţinând că poate influenţa lucrătorii de la Serviciul Permise Auto Ialomiţa, în sensul declarării unui candidat drept admis la proba practică pentru obţinerea permisului auto. De precizat că oamenii legii au efectuat, la sfârşitul săptămânii trecute, 7 percheziţii domiciliare la locuinţa doctoriţei şi a celorlalţi suspecţi din dosar, fiind identificate şi ridicate sume de bani şi mai multe obiecte şi înscrisuri folosite la săvârşirea infracţiunilor.

Liliana CHIRU

Vezi şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367