REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Medicul homeopat Boţ, acuzat că a abuzat sexual mai multe minore, pus sub control judiciar

Medicul homeopat Boţ, acuzat că a abuzat sexual mai multe minore, pus sub control judiciar

Replica API 29 iulie 2016 | 00:29 225

INCREDIBIL!

INCREDIBIL!

Victor Emanuel Boţ

Medicul homeopat din Constanţa, Victor Emanuel Boţ, arestat întrucât ar fi abuzat sexual o minoră, scapă de arestul preventiv. Judecătoria Constanţa i-a admis, miercuri 27 iulie a.c., cererea de înlocuire a arestului preventiv cu măsura controlului judiciar. El este obligat ca, pe timpului controlului judiciar, să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organele de poliţie desemnate cu supravegherea (din circumscripţia teritorială unde îşi are domiciliul), conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu depăşească limita teritorială a judeţului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar pe rolul căruia se află cauza ; să nu se apropie de persoana vătămată sau martorii din prezenta cauză, de membrii de familie ai acestora şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale. să nu exercite profesia şi să nu desfăşoare activităţile în exercitarea cărora a comis presupusele fapte reţinute în sarcină. Decizia nu e definitivă.

Reamintim că, din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în data de 16.05.2016, în timp ce persoana vătămată I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla la tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul inculpatului, acesta, profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o pe aceasta să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea.

Copila a povestit părinţilor şi aceştia au mers la Poliţie. La data de 8.06.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Boţ Victor Emanuel, reţinut, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Apoi, şi alţi părinţi au depus plângeri, acuzând că şi copilele lor au fost abuzate sexual. Precizăm că medicul a fost înregistrat de anchetatori în timp ce se afla în cabinet cu fata. O întreba dacă o deranjează, iar când minora a răspuns afirmativ, a început să-şi ceară iertare, menţionând că de ce nu i-a spus şi data trecută acest lucru. Medicul a lucrat şi la Grădiniţa „Micul Regat”.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102