REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Meniu special pentru bolnavii din spitalele constănţene!

Meniu special pentru bolnavii din spitalele constănţene!

Replica API 24 martie 2017 | 15:56 294

Pacienţii din spitalele din Constanţa vor avea parte de un meniu cu totul special cu ocazia sărbătorii de Buna Vestire, sâmbătă, 25 martie a.c. Firma care se ocupă cu hrana din unităţile spitaliceşti, SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, va asigura ca cei internaţi să aibă parte de cea mai bună mâncare, în ciuda greutăţilor prin care trec.

„Sărbătoarea Bunei Vestiri, prezentă în Postul Sfintelor Paşti, face ca atmosfera de pocăinţă şi întristare să fie înlocuită cu bucuria nemărginită adusă de anunţul îngerului. Să împărtăţim cu toţii aceasta bucurie şi fie ca tuturor pacienţilor internaţi să le aducă însănătoşire grabnică, să le tămăduiască sufletele şi trupurile, să le dăruiască pace sufletească, să le dea putere să învingă toate greutăţile zilelor ce vor urma”, au transmis reprezentanţii SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL.

Astfel, la Spitalul Judeţean Constanţa, Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul CFR, pacienţii vor primi un meniu special din partea SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL. Meniul va arăta în felul următor: Mic dejun: ceai lipton cu lămâie, unt, crenvurşti din piept pui, telemea vacă, parizer tărănesc, ou fiert, brânză de vaci, gem de căpşuni, caş proaspăt de vacă, Supliment: biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural, Prânz: borş de crap românesc, ciorbă tărănească de crap, supă lipovenească de crap, supă de peşte cu orez şi legume, păstrăv la cuptor cu mămăliguţă, file de cod pane şi piure de cartofi, cotlet de crap la tavă, cartofi natur şi lămâie, plachie de macrou cu mămăliguţă, Desert prânz: cornuri cu ciocolată, fantezie cu rahat, prăjitură cu ciocolată, măr copt cu stafide, măr, portocale, Cină: ceai lipton cu lămâie, pilaf cu legume şi pipote pui, spaghete milaneze, friptură de pui la cuptor şi spanac cu orez, budincă de spaghete cu branza de vaci şi stafide, Desert cină: biscuiţi, prăjitură de casă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102