REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mesajul candidatei PMP la Parlamentul României, Magda Bistriceanu, pentru constănţeni

Mesajul candidatei PMP la Parlamentul României, Magda Bistriceanu, pentru constănţeni

Replica API 6 decembrie 2016 | 00:12 703

Magda Bistriceanu

„Dragii mei,

Sunt onorată că doi constănțeni, președintele Traian Băsescu și Dorel Onaca, secretarul general al PMP, au avut încredere în mine că vă pot reprezenta în Parlamentul României. Sunt doi oameni care au pornit dintre voi și au ajuns să fie cei mai buni fără să facă vreun compromis. Lucrul acesta mă obligă și pe mine să fac tot ce pot pentru ca problemele cu care vă confruntați să ajungă pe masa celor care sunt în măsură să decidă și să le și rezolve.

Știu că județul Constanța nu înseamnă doar Mamaia sau stațiunile de pe Litoral. Vin în fiecare an aici în concediu cu familia, ne simțim mereu extraordinar, dar acest județ ar trebui să fie cel mai bogat din România și nu doar din turism, nu doar cât ține vara. Sunt multe alte lucruri importante care pot ridica economic această regiune. Știu că aici, pe lângă români, sunt și comunități importante de turci, tătari, macedo-români și lipoveni care trăiesc într-o bună înțelegere, care reprezintă un model pentru întreaga Europă. Tocmai acest amestec de culturi poate fi și cel mai important punct de atracție al regiunii, pentru că fiecare vine cu ceva deosebit și original. Aceste lucruri au fost neglijate până acum.

Multe dintre problemele voastre se pot rezolva aici, pe plan local, dar cele mai importante , cele care țin de sănătatea și de educația copiilor voștri , de siguranța zilei de mâine, de bunăstare, trebuie aduse în Parlament sau puse pe masa Guvernului. Și eu am copii, și eu vreau să rămână cu noi aici, în țară, așa cum sunt sigură că doriți și voi. Pentru asta sunt dispusă să mă lupt cu oricine și cu orice. Știu că voi fi sprijinită, că vom fi sprijiniți, de cea mai bună echipă, condusă de cel mai important om politic de după 1989, de președintele Traian Băsescu, un constănțean ca și voi și de inimoasa echipă a organizației PMP Constanța condusă de domnul Claudiu Palaz. În momentul de față, județul Constanța se află pe locul cinci în privința contribuției la PIB-ul României, cu aproape 22 de miliarde de lei, dar oamenii nu o duc chiar așa de bine cum arată cifrele”.

„Trebuie să vedem împreună ce trebuie făcut pentru ca oamenii din Constanța să fie pe primele locuri și la salarii, nu doar la impozite și taxe. Există aici un potențial uriaș pentru micile afaceri, dar și pentru cele mai mari asta și pentru că acest județ are cea mai numeroasă populație care locuiește în orașe din România (506.000 locuitori din 630.000). Acest fapt arată că există o infrastructură care nu este exploatată cum trebuie. Consumul nu îți crește economia! Tocmai, asigurăm creșterea economiilor altora. (…)

Singurul tip de creștere care reduce decalajele este creșterea bazată pe investiții și pe producție! Principalul nostru obiectiv este să propunem românilor politici care să fie bazate pe creștere economică generată de investiții, pentru că este singura soluție să reducem decalajele! (…) Care ar fi prioritățile noastre? Lista e lungă, dar v-aș enumera cea mai importantă prioritate pentru România: utilizarea banilor europeni pentru dezvoltarea infrastructurii.

Sunt multe probleme cu fondurile europene, dar să știți că acestea pot fi accesate în continuare și vă pot rezolva multe dintre probleme. Soluții există, doar că acestea trebuie aplicate numai cu acordul vostru, numai după ce discutăm absolut toate aspectele. Pentru asta sunt aici și vă stau de acum la dispoziție. Sper să ne vedem tot mai des, să vorbim și să rezolvăm împreună tot ce vă necăjește”.

Cu respect,

Magda Bistriceanu

Purtător de cuvânt al Partidului Mişcarea Populară

Candidat la Camera Deputaților în Circumscripția 14, județul Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218