REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mii de constănţeni au ieşit în stradă

Mii de constănţeni au ieşit în stradă

Replica API 1 februarie 2017 | 00:15 514

Cei 1.500 de oameni care s-au strâns în faţa Prefecturii Constanţa au plecat în marş pe străzi, adunându-se într-un final circa 5 mii. Constănţenii au oprit şi în faţa PSD, strigând: "Jos ordonanţa, vrem democraţie".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai mama noastra cu cretini astia ce nu le place munca doar distractia si hotia ; cand vor ajunge, de vor ajunge din astia sa ne conduca ca si idiotii ciolosisti si nazistu !
0
0
Sunteti niste retarzi!!! Bafta
1
2
Sa mearga direct la Soros sau la Ciolos..........Sa strigi jos Ordonanta ...care nu mai exista... Asta da inteligenta
2
3
In astia sa am incredere care scriu asemenea pancarde?
2
2
Bai astia mici de statura, asa veti ramane mah mereu.Pascovici , nu te mai agita ca samapania, ca esti la fel de inalt ca sticla aia.Hai bafta revolutionaru pascovici, care habar n-are pe ce planeta e
3
3
Da,da,da ! Ciolos inapoi ! Vrem Ciolos,toata tara vrea sa se faca de cel mai mare cacat din istorie! Noi vrem ca institutiile de forta sa conduca tara,ca uite asa,noi suntem liberi sa alegem ce vrem,asadar vrem dictatura. Dupa aia bocim, dar nu conteaza,acum e cool sa fim uniti in prostie.Ne plac si fascistoizii de la USR. Aia da oameni...Intelectualii,da-i in ma-sa,ardeti cartile,bagati manele in scoli,Turcan sa fie desemnata cea mai desteapta muiere din lume,ce mai,traiasca trecutul basist , zis ,,de dreapta'' !
6
4
cu siguranta a venit turcescu si solosistu de dan si le-a dat ceva sa iasa la distractie : Le-a promisca va aduce si muzica manele cu dedicatii ca lui basescu daca vor veni in continuare dar sa ram,ana pana dimineata !
2
5
Dane: sa le-o sugi la toti!!
4
2
Nu mor caii cand vor cainii...Muie !
6
7
Inca doua zile si se anuleaza. Felicitari din Pacific !!!!!!
12
13
Marii protestatari de la Cta... galeria lu' kkt care si-ar vinde-o si pe ma-sa pt o votca, niste smintiti de pusti - liceeni si caministii care vorbeau fara prb de 10 lei amarati primiti... RUSINE!
13
15
Da, muncesti 12 ore pe salariul minim pe economie fara respectarea codului muncii,nu te duci la caldura ,iesi in strada pentru respectarea drepturilor si libertatilor legale nu tacere pentru faptele coruptilor,infractorilor si a celor care calca in picioare demnitatea poporului sau.
21
10
Pe astia de la Pnl inca ii ustura curul la ce f..ai si-au luat pe 11 dec. Le este greu sa stea acasa ca nu pot dormi de durere
12
10
Teapa. Degeaba comentati pe telefoane din celule. Tot acolo Veti ramane. V au dat astia sperante degeaba. Ha ha ha.
11
10
se uita mai des dragnea peste umar, a scapat de un judecator si s_a pricopsit cu milioane pe strada. nu vreau sa fiu in locul lui !
14
8
felicitari celor care au mers la proteste. mai jos puteti vedea mesaje din partea unor handicapati, tigani, infractori.
25
16
Pun pariu ca marea majoritatea sunt someri....ca un om care a muncit 12 ore nu ar iesi in strada pe frigul asta se umble de nebun pe strazi!
19
20
daca mai manifestati...
15
16
Nu va mai excita atat ci gandul la 89. Ca daca iese asa, Romania nu o sa mai existe ca stat. Interesele innregiune sunt mari. Atunci a scapat ca prin minune de la destramare. Acum n-o sa mai scape. Si daca vine vorba de apararea tarii, multi dintre astia care striga acum in strada sunt tot aia care spuneau acum vreo doi ani ca ei nu ar pune mana pe arma si nu ar merge la razboi impotriva rusilor. Asa ca nu mai puneti botul la manipularea altora. Exista cai democratice sa rezolve asta. Poti expune problema in parlamentul european. Dar ei vor puterea. Chiar obtinuta si prin lovitura de stat
15
7
Cumva pesedeii au ceva fibrilatii? -Alta intrebare! Sa va ganditi ca vine sambata si dumineca si nu oricum ci cu temperaturi de 15 grade,exact ca in '89.
12
18
Opozitia din Romania nu stie sa faca politica! Toate partidele care o compun au politicieni de rahat si doresc puterea prin manipulare ieftina! Vreti sa vina la putere, Turcanu, Pruna sau Gorghiu? Chiar ati uitat de taieri de salarii si pensii? Ati uitat ca au numai incompetenti dirijati de servicii?
20
7
Stau in casa frumos la caldura , imi face amanta o scurta frumos . Voi ratatilor in frig si cu muci la gura . MUE PNL , HAI PSD . MUE USR
14
24
vreti democratia ciolos nu-i asa cu d-na purla si paliu, cu galos zis paslaru si alte izmene nespalate ce abuzeaza si intra in parlament fara nici un drept si jignesc , ah mama ce le faceam eu cred ca unu nu scapa neurecheat, astia-s tineri nostiri destepti si inculti !
11
9
Futuva in gura de limbrici draku,,Puturaosi si rai de gura,,
7
8
Protesteaza sa mi sigi pula jegule care esti
8
6
O sa o fut pe jarla aia de ma-ta care a fatat un prost
7
7
trepanat esti tu cu ma-ta aia care fura si acum o sa aibe voie, papagalule. vad eu cand o sa dea vreun smecher din guvern cu masina peste tine si familia ta si o sa scape de puscarie ce o sa mai faci...
8
12
muie cu cacat la pesedei !
9
17
Numai cotarle jegoase, puricoase, cacacioase, infecte, tineri frumosi, liberi si trepanati, plini de voma intre oasele capului. Muie lor!
15
25
Decebal Babu Rasauteanu si compania DEMISIAAAA
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108