REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ministrul Transporturilor: Monitorizez atent situația de la ROMTASA

Ministrul Transporturilor: Monitorizez atent situația de la ROMTASA

Replica API 27 mai 2017 | 01:01 283

Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri, la Agigea, că monitorizează atent situația de la ROMTASA, subliniind că are disponibilitate pentru dialog, însă "nu lucrează sub presiune sub nici o formă".

"Monitorizez foarte atent situația de la ROMTASA, dar un lucru este cert, eu nu lucrez sub presiune sub nicio formă și am avut întâlniri înainte de greva inițială de acum două săptămâni cu reprezentanții sindicatului de la ROMTASA. Și-au prezentat doleanțele care țin de partea ministerului și ce poate rezolva ministerul, am stabilit un calendar foarte clar pe noi care ni l-am asumat ca și minister, dar pe de altă parte, mi se pare că această presiune care o pun membrii sindicatului de la ROMTASA pe minivacanța românilor, care urmează în perioada următoare, este nejustificată cu atât mai mult cu cât cred că știți cu toții care sunt salariile controlorilor de trafic de la ROMTASA. Vorbim de un salariu mediu de 21 de mii de lei. Eu sunt un om deschis dialogului și cu mare drag, la fel cum i-am primit de două ori înainte de prima grevă de avertisment, îi primesc și acum, dar să vină cu revendicări clare", a spus Răzvan Cuc.

El a adăugat că Ministerul Transporturilor s-a încadrat în calendarul stabilit cu cei de la ROMTASA.

"Dânșii vorbesc de planul de performanță; bineînțeles planul de performanță a fost elaborat tot de către cei din ROMTASA, urmează ca noi, ministerul, să transmitem datele către Eurocontrol și către Comisia Europeană, lucru pe care l-am și făcut deja. Deci noi ne-am încadrat în calendarul pe care l-am stabilit cu cei de la Romatsa. Mai departe, eu cred că uman — și suntem cu toții români — și dacă într-adevăr ne pasă de cetățeni(...) nu trebuie să ne facem niște ambiții de pe urma cărora să aibă de suferit românii", a declarat ministrul Răzvan Cuc, în legătură cu conflictul sindical de la ROMTASA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218