REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mircea Badea, realizator TV:

Mircea Badea, realizator TV:

Replica API 22 martie 2017 | 00:00 350

„Când o sa fiu plătit din bani publici, o să-mi fac public venitul. Deocamdată vă spun doar că e multiplu cu 2 cifre al salariului lui Godină. Cât despre ajutorarea copiilor, miliţianul are tupeu nesimţit…”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un Erou Mircea . sa moara astia de ciuda sa faca infarct si noi sa ne pisame pe ei ..
6
2
un excrement fermentat. Asta e Badea.
5
2
Esti coleg de celula cu mosu voiculescu?
5
2
te oftici fraiere asta sie saspuna lucrurilor pe nume, adica adevarul despre furtiri ce le fac jigodiile astea ce uita ptr, ce i-am ales zis hanis, mocirla si gasca de cretini, sa nu mai comentez de idiorii cretini basisti si sustinatori lor apoi serviciile aste din justitiie si parchete ce as fac de cap stiind ca nu au platit, stai sa vezi acum dupa ce intra in vigoare legea raspunderi, expl. cucuveaua sorbista si linbau de lazar !
3
0
Mai muistule Inca mai esti la televiziunea de sclavi?Ai grija sa-i sugi bine ....lui voiculescu ,CA daca nu-i satisfacut de suptul Tau te da afara ,pocnitoare ce esti,de fapt nu stim ce esti,femeie sau barbat CE rol joci cu mosu ,puscariasul ,hoitul imputit,ptr banii care ii iei de la antena3 cita p....Sugi PE saptamina?
7
3
Tipul este doar in angajat la o televiziune si basta. Nu el a facut Romania de cacat,nu el a tradat tara,nu el a vandut resursele pe nimic,nu el a facut sa moara oameni de foame sau sinucisi,nu el a facut posibil ca ,,Colectivul'' sa ajute la venirea labarilor cu Ciolos in frunte provocand orgasme lui Iohannis. Nu va convine,priviti la postul cu manele sau cu file indiene,sau de ce nu,la propaganda regimului mafiot si tradator de tara. Vreti sa-l excludeti pe Badea,nu mai tineti televizorul pe Antena 3 cand vorbeste el si gata. Vreti sa fiti mai buni ca el,pai incercati,nimeni nu va opreste.
6
3
Pentru cel care ma contrazice, mai tinere, Badea a spus ca este multiplu cu inca 2 cifre, nu cu 2, adica nu inmultit cu 2, pentru ca ar insemna in loc de 3000 lei, ar fi doar 6000 lei, e absurd sa crezi asa ceva. Badea e platit cu bani grei, cu mii de euro pe luna ! Deci, mai analizeaza, pfff....altfel nu o sa primesti nicio pensie multiplu cu 2.
4
0
Sunt niste ratati mai slugilor ! cum plm sa stii cu Iohanis ne- a vandut tara!! PSD ne mai scoate din cacatu asta .
6
4
Vai de pensia mea cine o sa mi-a plateasca... de'alde murphy care multiplu cu 2 cifre inseamna sa mai adaugi 2 zerouri ..pfff
3
1
parintii lui sunt mandrii de acest specimen, aceasta catastrofa, acest analfabet? Banii l-au dezumanizat, se ajunge la a calca pe cadavre pentru banii. Banii se obtin prin munca cinstita pe cand cu demnitatea este mai greu. Parintii ar trebui sa intervina in astfel de atitudinii sau faptul ca sunt si ei finantati din acesti bani murdari, accepta. Josnic
6
4
sa gandeasca caci bainii vin de la noi astia ce ne uitam, al apreciem Dar sa se ganseasca dupa cat se framanta ptr. acest popor ca noi santem saraci si ajutam pe toti, ei oare se gandesc sa ne ajute si pe noi ???
5
2
Mircea poza asta imi aduce aminte de clipele frumoase traite impreuna,cum dadeai din picioare ca broasca cand te penetram.. tu lupta pentru eliberarea mea
7
4
acest specimen se vrea a fi ziarist. ciudat sistem de valori avem in Romania daca exista telespectatori care accepta acest gen de limbaj si de comportament.
7
4
Bai limbricule servitorule,care esti ii Mai faci curat lui voiculescu acasa, CA doar esti servitorul lui,ii Mai sugi pixul lui voiculescu,CA altfel te da afara,IL mai pupi in cur PE hoitul de voiculescu?
8
5
Mircica, multiplu cu 2 cifre inseamana 3000 lei Godina, iar tu 3000 multiplu cu 2 cifre, adica 300000, in cazca cifrele sunt 00 ? Hai ca esti tare, 300000 la un fixing de 4,56 lei 1 euro, ar fi 65789 euro ? Oare atat iti da tie Voiculescu pentru emisiunea ta de kakao in gura presei ? Mare greseala, daca este si adevarat desigur, dar cum tie iti place sa sari calul, e greu de crezut. Godina isi face datoria in strada unde este mult mai periculos decat in studioul vostru de la Antena 3. Si nu uita, este politist, nu militian ca tine !
7
6
Lasati limbricul sa vina la mine. Am un hemoroid si vreau sa mi-l maseze cu limba. La fel si Gadea, Ursu, Stoicescu, etc.
6
5
Analfabet ratat.Nici tu nu intelegi ce ai vrut sa spui.Ce va pierdeti vremea cu mascariciul asta ?
7
6
Nu esti altceva decat un limbric pupincurist voiculescian!
6
7
Bravo Mircea , esti un erou, hai ca se poate sa dam jos rahtii de capitalisti ! Bravo.... facem curatenie in tara , te sustinem .
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102