REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mişcări de trupe în ALDE: organizaţiile cer CONGRES şi preşedinte unic

Mişcări de trupe în ALDE: organizaţiile cer CONGRES şi preşedinte unic

Replica API 21 februarie 2017 | 00:23 355

Un război de proporții este pe cale să izbucnească în ALDE. Tensiunile mocnite din timpul campaniei electoraleși cele care au urmat în cadrul negocierilor pentru funcții au gripat mașina condusă de Călin Popescu Tăriceanuși Daniel Constantin.

Un prim semnal al războiului a fost dat de organizația ALDE din Gorj. Delegația Permanentă a ALDE Gorj a adoptat o rezoluție prin care se solicită convocarea Congresului extraordinar, modificarea statutului ALDEși trecerea la președinte unic al partidului. Decizia a fost adoptată cu majoritate de voturi, existând o sigură abținere.

Această decizie a celor din ALDE Gorj este doar începutul, pentru că rând pe rând organizațiile județene vor convoca forurile de conducere pentru a adopta rezoluții asemănătoare. Statutul ALDE prevede că decizii similare ar trebui luate de o treime din numărul total al organizațiilor ALDE, iar dacă această condiție este îndeplinită, atunci conducerea centrală va fi obligată să organizeze Congresul extraordinar al partidului.

Mișcarea este una pornită de oamenii fideli lui Călin Popescu Tăriceanu, care își doresc o mai pronunțată autoritate a liderului ALDE, cel care acum se află într-un proces de co-decizie cu Daniel Constantin.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trantor sorosist , fiu de filipinez , ce pizda ma-tii mananci cacat impotriva romanilor adevarati ? mananci la cantina sociala , sa taci in mortii ma-tii de sluga postaca , basist imputit .
0
1
Ce se intampla in ALDE dureros dar nu surprinzatpr pentru ca in acest partid s-au infiltrat persoane care vor functii ...sa faci politica este una si sa vii la partid din judet sau din oras numai sa aciri la functii este alta de aceea tardul si organizatia de la malul marii nu mai functioneaza normal de aceea nu mai este bun Tariceanu
2
0
domnul Tariceanu este printre putinii politicieni romani care nu gandeste si nu simte romaneste
2
0
domnul Tariceanu este printre putinii politicieni romani care gandeste si simte romaneste
0
1
Tariceanu este un bizon care muge continuu ca sa poata sa spuna ca a fost arestat pentru ca mugea nu pentru ca fura. Vezi platforma continentala, vezi cazul Patriciu, vezi printul bastard neanimeni cu domeniile regale. Sper sa vina ziua cand vom scapa de Basescu, Tariceanu, Dragnea, Ponta, Vosganian, nu imi mai amintesc cum se numea pustiul ala obraznic care avea afaceri cu Hidrolectrica, complexul Rovinari, etc. si Blaga. Dar sunt atatia ca nu termin pana maine....
5
1
Un carpaci cu bazoanele pline de talas, asta e tovarasul tariceanu. Sa fii un bun politician, nu implica sa furi banul public.
4
2
Acum are doar 1% din 6% cat avea inainte de ordonanta 13 si proteste!
11
1
De acord cu tine.....Tariceanu pe care-l scrie cu t este un nimeni.......
10
2
Fara Tariceanu ALDE nu va mai exsta. Ceea ce ar fi un lucru rau pt echilibrul politicii in romania! Mai ales ca tariceanu este un politician realist si curajos
7
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218